Sammy Hagar: «O David Lee Roth δεν είναι αυτός που φαίνεται»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις διαφορές με τον προκάτοχό του στους Van Halen

01/07/2021 @ 12:38

Μιλώντας στο podcast "Inside With Paulo Baron", o Sammy Hagar σχολίασε, με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, τις διαφορές του με τον David Lee Roth.

Συγκεκριμένα, ο Hagar, που υπενθυμίζεται πως είχε αντικαταστήσει τον Roth στους Van Halen το 1985, κυκλοφορώντας με την ιστορική μπάντα τους δίσκους "5150", "OU812", "For Unlawful Carnal Knowledge" και "Balance", ανέφερε:

«O David είναι ένας αυθεντικός χαρακτήρας. Είναι ένας πραγματικός showman. Τον απολαμβάνω αλλά δεν γίνεται να μην νιώσω άβολα (σ.σ. "but you talk about cringing"). Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα νιώθει βλέποντας μερικά από τα παλιά βίντεο, τον τρόπο που κινείται και χορεύει, ακόμη και το πως τραγουδά ζωντανά μερικές φορές. Νομίζω όμως πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει. Η διαφορά του με εμένα, είναι πως εγώ ειλικρινά νοιάζομαι. Δίνω σημασία σε οτιδήποτε κάνω, το πως επηρεάζει αυτό τον κόσμο, καθώς και τι γνώμη έχουν για μένα.

Αυτή είναι η κύρια διαφορά στην παρουσία μας. Επικεντρώνεται πολύ στον εαυτό του, στο πως θα είναι ο καλύτερος showman, και δεν τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Δεν τον γνωρίζω όμως, δεν ξέρω ποιός πραγματικά είναι αυτός ο τύπος και τι τον νοιάζει. Με διασκεδάζει όμως. Απολαμβάνω να τον βλέπω να κάνει ηλιθιότητες».

Όσον αφορά το πως κρίνει το πως παρουσιάζεται ο Roth στο κοινό, ο Hagar εκτίμησε πως ο frontman είναι ένας μυστήριος χαρακτήρας:

«Δεν είναι αυτός που φαίνεται. Προσποιείται. Είναι γεμάτος ψέματα (σ.σ. "he is totally bullshit").  Όλα όσα κάνει αποσκοπούν στη δημιουργία μας εικόνας. Δεν εκθέτει τίποτα από τον αληθινό του εαυτό. Και αυτό το ξέρω για δεδομένο. Γυρίζει σπίτι του και είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Δεν είναι ειλικρινής με την καλλιτεχνική του περσόνα».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες εβδομάδες ο David Lee Roth έδωσε στη δημοσιότητα το καινούριο του single, ονόματι "Giddy-Up".

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Van Halen

Ο Sammy Hagar «θάβει» τα φωνητικά του David Lee Roth

  • SHARE
  • TWEET