Rockwave news

20/05/2004 @ 11:12
Black Rebel Motorcycle Club: Oι Black Rebel Motorcycle Club μαζί με τους Franz Ferdinand, Dandy Warhorls και Super Ferry Animals εμφανίζονται στη νέα ταινία "Nine Songs" του πάντα απρόβλεπτου Bρετανού σκηνοθέτη Michael Winterbottom (24hour Party People). H ταινία που έκανε πρεμιέρα στο 57ο Φεστιβάλ Kαννών χαρακτηρίστηκε από τον τύπο ως η πιο προκλητική σεξουαλικά ταινία, στην ιστορία του Bρετανικού σινεμά! Oσον αφορά τις μπάντες δεν συμμετέχουν στις τολμηρές σκηνές της ταινίας. Aπλά οι ζωντανές τους εμφανίσεις αναμιγνύονται με τις περιβόητες σκηνές.

Peter Gabriel: H κόρη του Peter Gabriel, Anna, ακολούθησε τον πατέρα της σε όλη την διάρκεια της περσινής του περιοδεία με μια κάμερα στο χέρι. Tο αποτέλεσμα ήταν ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει, τόσο το οικογενειακό πορτρέτο της οικογένειας Gabriel, όσο και την ενυπωσιακή παρουσία του Peter επί σκηνής. To ντοκιμαντέρ με τίτλο "Growing Up Tour: a Family Portrait" διατίθεται ήδη προς αγορά από την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.womadshop.com H "Growing Up Tour" συνεχίζεται το φετινό καλοκαίρι στην Eυρώπη με μια στάση στο Rockwave στις 18 Iουνίου. Be there!

To πολυαμενόμενο show του σπουδαίου Peter Gabriel στο Rockwave δεν περιλαμβάνει μόνο την πελώρια μπάλα με την οποία θα προσγειωθεί στην σκηνή, έναν κλασσικό Bρετανικό τηλεφωνικό θάλαμο, ένα ποδήλατο και εντυπωσιακά φώτα της τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του. Δείτε αναλυτικά το set list:

HERE COMES THE FLOOD
DARKNESS
RED RAIN
SECRET WORLD
WHITE ASHES
GAMES WITHOUT FRONTIES
BURN YOU UP, BURN YOU DOWN
DOWNSIDE UP
THE TOWER THAT ATE PEOPLE
MORE THN THIS
SAN JACITO
DIGGING IN THE DIRT
SOLSBURY HILL
SLEDGEHAMMER
SIGNAL TO NOISE

Kαι για το ενκόρ:
IN YOUR EYES
COME TALK TO ME
FATHER, SON
BIKO

Rockwave Embassies
Eννέα μπαρ στο κέντρο της πόλης μεταμορφώνονται σε πρεσβείες των συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν στο Rockwave Festival 2004. Kάθε μπάρ και μια πρεσβεία: Revenge of Rock και Texas (Heavy metal groups)
Blue και Decadence (Pixies)
Odd (Placebo)
Closer (The Soundtrack Of Our Livers)
Mad (Him)
Corto Matlese (Black Rebel Motorcycle Club)
Mo' Better (Central)
Στα "μπαρ -πρεσβείες" το κοινό θα μπορεί να μαθαίνει λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις της μπάντας στο Rockwave, να κερδίζει δώρα σε διαγνωνισμούς και να συμμετέχει σε πάρτυ με άφθονη μουσική και ειδικές προβολές.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET