O ηθοποιός και o μουσικός που θα ενσαρκώσουν τον Gregg Allman στην επερχόμενη βιογραφική ταινία "Midnight Rider"

Απόλυτο έλεγχο του σεναρίου έχει ο θρυλικός μουσικός

08/01/2014 @ 10:42
Ο κάτοχος Oscar William Hurt θα είναι τελικά ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Gregg Allman στην επερχόμενη βιογραφική ταινία "Midnight Rider", με τον frontman των The All-American Rejects, Tyson Ritter, να ενσαρκώνει τον νεαρό Gregg Allman και τον Wyatt Russell τον αδελφό του, Duane Allman.

Η ταινία θα πραγματεύεται δύο διαφορετικές ιστορίες: Η μία αφορά τη διαδρομή του Gregg Allman από τα πρώτα, δύσκολα βήματά του ως καλλιτέχνη μέχρι τον σχηματισμό και την επιτυχία των The Allman Brothers Band, και η δεύτερη την συνειδητοποίηση του 64-χρονου Allman ότι θα πρέπει να «καθαρίσει για τα καλά» εάν θέλει να σώσει τη ζωή του.

Ο Allman, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση παραγωγής, δηλώνει πως έχει απόλυτο έλεγχο του σεναρίου (το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης της ταινίας Randall Miller και ο Jody Savin). «Εάν μετέφεραν την ζωή σου στη μεγάλη οθόνη, δεν θα ήθελες να έχεις τη δυνατότητα να διαγράψεις οτιδήποτε δεν ήθελες να φαίνεται;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά.

Στον περιθώριο των ετοιμασιών για την παραγωγή της ταινίας, ο Allman, όσον αφορά τα μουσικά, δουλεύει πάνω σε ένα άλμπουμ με τίτλο "All Compositions By" που περιλαμβάνει υλικό από όταν ο ίδιος ήταν 30 ετών και τον διάδοχο του "Low Country Blues" του 2011. Όσον αφορά την πιθανότητα να κυκλοφορήσει νέος δίσκος από τους The Allman Brothers Band, δεν έχει δρομολογηθεί κάτι χωρίς φυσικά να αποκλείεται το ενδεχόμενο.

Για όσους θέλουν να έχουν μια εικόνα της δισκογραφίας των The Allman Brothers Band, στις σελίδας του Rocking.gr, υπάρχει ο αντίστοιχος οδηγός δισκογραφίας που ετοίμασαν ο Αντώνης Μουστάκας και ο Κώστας Σακκαλής.
  • SHARE
  • TWEET