Gregg Allman: Το αντίο της πρώην συζύγου του, Cher, και του Warren Haynes

Με τα νέα του θανάτου του πρωτοπόρου του southern rock, ήρθαν και οι πρώτες δηλώσεις φίλων και συνοδοιπόρων

28/05/2017 @ 12:26

Με τα νέα του θανάτου του πρωτοπόρου του southern rock, του μεγάλου Gregg Allman, η σταρ της pop, Cher, κοινοποίησε μέσω Twitter έναν σύντομο αλλά άκρως φορτισμένο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην σύζυγό της, κάνοντας αναφορά των υποκοριστικών που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι τότε που ήταν μαζί.

«Τα λόγια είναι αδύνατα, Gui Gui!», έγραψε.

Μεταξύ 1975 και 1977, η Cher και ο Gregg Allman γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν, πήραν διαζύγιο, ξαναπαντρεύτηκαν, απέκτησαν έναν γιο και κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ μαζί υπό τον ταιριαστό τίτλο "Two The Hard Way"! Παρ’ όλο που η ένωση της νεαρής pop ντίβας με τον ατίθασο rocker μπέρδεψε το κοινό, η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια μεταβατική περίοδο της καριέρας τους και ενώ προσπαθούσαν να επανεφεύρουν εαυτούς εν όψει μιας νέας δεκαετίας.

Και παρ’ ότι, το 1978, το ζευγάρι πήρε μια για πάντα χωριστούς δρόμους, η Cher δήλωσε στο περιοδικό People, πριν περίπου 40 χρόνια: «Κανείς ποτέ δεν με έκανε να αισθανθώ τόσο χαρούμενη όσο ο Gregory... Είναι υπέροχος. Δεν κατανοώ γιατί δεν το βλέπει. Είναι ο πιο καλός, πιο ευγενής, αγαπητός σύζυγος και πατέρας. Αλλά το ξεχνάει και όλα διαλύονται».

Και ο Warren Haynes (Allman Brothers Band, Gov’t Mule) αφιέρωσε μια εκτενή δήλωση στον μουσικό του ήρωα, φίλο και συνεργάτη Gregg Allman, μετά τα θλιβερά νέα του θανάτου του.

«Έχω πράγματι την τιμή να είμαι αρκετά τυχερός να έχω γράψει μαζί του πολλά τραγούδια και εξίσου να έχω ταξιδέψει τον κόσμο μαζί του, φτιάχνοντας την καλύτερη μουσική που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Και μαζί με όλα αυτά, ήταν ο αγαπητός μου φίλος», γράφει μεταξύ άλλων ο Haynes στην μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, την οποία και μπορείτε να διαβάσετε αυτούσια παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET