Προβολή της ταινίας των Coldplay, "Live 2012", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

23/11/2012 @ 12:58
Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα γίνει η προβολή της ταινίας-συναυλίας των Coldplay, "Live 2012".

Πρόκειται για μία ταινία που καταγράφει την τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους, "Mylo Xyloto Tour".

Η φοβερά επιτυχημένη περιοδεία των Coldplay ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 και ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη. Συνολικά την παρακολούθησαν περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Η ταινία αποτυπώνει τις πιο εντυπωσιακές στιγμές αυτής της παραγωγής, με υλικό από τις συναυλίες στο Stade de France του Παρισιού, στο Belle Centre του Μόντρεαλ και από το Glastonbury 2011. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Paul Dugdale.

Σχετικά με την περιοδεία αυτή, ο Chris Martin δήλωσε:

«Το Mylo Xyloto ήταν η πιο ευχάριστη και η πιο συγκλονιστική περιοδεία που κάναμε ποτέ. Ήταν συναρπαστική από την πρώτη στιγμή: ήμασταν υπερήφανοι για τη μουσική, τα φώτα, τα πυροτεχνήματα, αλλά πάνω απ’ όλα για το κοινό, που πάντα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι των συναυλιών μας. Είναι ενθουσιώδες, ποικιλόμορφο, έχει πάθος και κάνει τα τραγούδια μας πολύ καλύτερα. Θελήσαμε να απαθανατίσουμε την καταπληκτική αίσθηση που μας έδωσαν τα εκατομμύρια των θεατών μας και να προσφέρουμε σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό τη μοναδική αυτή εμπειρία, με την ταινία από τις συναυλίες μας».

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 21:00. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 15 ευρώ (γενική είσοδος) και στα 10 ευρώ (φοιτητικό).
  • SHARE
  • TWEET