Περιοδεία στις ΗΠΑ για τους Έλληνες My Excuse, μετά από μία επιτυχημένη καμπάνια Kickstarter

12/02/2013 @ 11:48
Μία ιστορία επιτυχίας είναι αυτή των Ελλήνων My Excuse. Το alternative modern rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη κατάφερε μέσω της καμπάνιας Kickstarter να ξεπεράσει τον στόχο των 10.000 δολαρίων στις 7 Φεβρουαρίου, έτσι ξεκίνησαν ήδη μία σειρά συναυλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συνολικά 135 άτομα βοήθησαν να συγκεντρωθεί το ποσό. Στην πλειοψηφία τους, ήταν ομογενείς που ζουν στις ΗΠΑ.

Ο frontman του συγκροτήματος, Steven Triant, Ελληνοαμερικανός που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε: «Η ανιδιοτέλεια που υπάρχει στην Ελληνοαμερικάνικη κοινότητα μου θυμίζει την Ελλάδα για την οποία μιλούσε ο πατέρας μου, μία Ελλάδα που αν και μεγαλώσαμε ακούγοντας για αυτή, ποτέ δεν ζήσαμε στην πραγματικότητα.»

«Και τώρα εμφανίζονται εντελώς άγνωστοι άνθρωποι να μας δίνουν ελπίδα και ένα σημαντικό έναυσμα. Είμαστε ευγνώμονες, έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτούς τους Έλληνες και θα προσπαθήσουμε ακόμη πιο σκληρά να τους κάνουμε υπερήφανους.»

Το συγκρότημα βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και ξεκίνησε την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, την περιοδεία του, με πρώτο σταθμό το Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Οι My Excuse πρόσφατα κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους single, "Silent Revolution", μέσω της ΕΜΙ στην Ελλάδα, και ανεξάρτητα παγκοσμίως.

  • SHARE
  • TWEET