«Όργιο» φημών για επανασύνδεση Oasis

Η βρετανική Mirror αποκαλύπτει «συμφωνία κυρίων» μεταξύ Noel και Liam Gallagher

20/04/2015 @ 10:46
Οι Oasis, η πιο πετυχημένη βρετανική μπάντα όχι μόνο της Britpop αλλά και της rock ιστορίας, διαλύθηκε το 2009 και από τότε κάθε… λίγο ξεσπούν φήμες επανασύνδεσής της.

Πριν λίγες ώρες, η mirror.co.uk αποκάλυψε πως τα δύο αδέλφια, Noel and Liam Gallagher, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συμφώνησαν και ήρθαν σε «συμφωνία κυρίων», κάνοντας ανακωχή στις εκατέρωθεν «κακίες» μετά τη διάλυση με το reunion να είναι στις σκέψεις τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Noel, αρνήθηκε ήδη το δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται πως άνθρωπος πολύ κοντά και στα δύο αδέλφια, δηλώνει πως «ενώ είναι ακόμα νωρίς για λεπτομέρειες, οι δυο τους είναι έτοιμοι να ξαναδώσουν μια ευκαιρία στη μουσική τους σχέση. Τίποτε δεν έχει υπογραφεί, αλλά στο κάτω κάτω παραμένουν οικογένεια και είναι κοντά ο ένας στον άλλο».

Σε ερώτημα του site, αν συμφωνούμε με την πιθανότατα ενός reunion, το 77% λέει «ναι». Πριν λίγο καιρό ο Liam είχε παραβρεθεί σε συναυλία του Noel, ανεβάζοντας φωτογραφία με το πάσο του στο twitter, ενώ ο Noel είχε δηλώσει αυτό, σχετικά με την πιθανότητα να υπάρξουν εκ νέου οι Oasis.
  • SHARE
  • TWEET