Όλες οι λεπτομέρειες της νέας δισκογραφικής δουλειάς των Exodus

Δείτε εξώφυλλο, tracklist και ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου, ο οποίος θα έχει και συμμετοχή από τον Kirk Hammett

01/09/2014 @ 10:48
Το νέο άλμπουμ των βετεράνων του thrash metal Exodus θα ονομάζεται "Blood In, Blood Out" και θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist:

Exodus - Blood In, Blood Out

01. Black 13
02. Blood In, Blood Out
03. Collateral Damage
04. Salt the Wound
05. Body Harvest
06. BTK
07. Wrapped in the Arms of Rage
08. My Last Nerve
09. Numb
10. Honor Killings
11. Food for the Worms

O δίσκος θα σηματοδοτεί την επιστροφή του Steve 'Zetro' Souza στις τάξεις της μπάντας, στη θέση του τραγουδιστή Rob Dukes.

«Η επιλογή να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον Rob Dukes ήταν πολύ δύσκολη για τη μπάντα», αναφέρει καταρχάς στη δήλωσή του ο Holt και συνεχίζει:

«Εκφράζουμε μόνο αγάπη και θαυμασμό για εκείνον, καθώς και βαθύτατη ευγνωμοσύνη για τη σκληρή δουλειά του και για την σπουδαία απόδοσή του σε μερικούς φοβερούς δίσκους. Αυτή τη στιγμή όμως, ο Tom, ο Lee, ο Jack κι εγώ σκεφτήκαμε ότι μια αλλαγή ήταν αναγκαία και η ομόφωνη επιλογή μας για να προχωρήσουμε ήταν να καλωσορίσουμε πίσω στην ομάδα τον Steve Souza!»

Από τη μεριά του ο Souza, ο οποίος είχε διατελέσει κατά το παρελθόν δύο φορές frontman των Exodus (από το 1986 έως το 1993 και από το 2002 έως το 2004), δήλωσε τα εξής:

«Πέρασα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου με τους Exodus. Αυτό το αίμα κυλάει στις φλέβες μου και παρά το γεγονός ότι βρισκόμουν εκτός μπάντας τα τελευταία δέκα χρόνια, η συγκεκριμένη χημεία δεν μπορεί να εξαλειφθεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος.»

Τέλος, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, στον δίσκο θα συμμετέχει και ο Kirk Hammett των Metallica με ένα κιθαριστικό σόλο.

Μέχρι πρότινος, η μόνη ηχογράφηση των Exodus που περιλάμβανε τον Kirk Hammett ήταν ένα demo του 1982 και από τα τρέχοντα μέλη μόνο ο κιθαρίστας Gary Holt και ο ντράμερ Tom Hunting ήταν τότε παρόντα.
  • SHARE
  • TWEET