Οι Sinnerboy, η γνωστότερη Rory Gallagher tribute band, επιστρέφουν στην Ελλάδα για 8 συναυλίες

17/03/2009 @ 04:29
Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες περιοδείες τους ανά την Ελλάδα, οι Sinnerboy έρχονται πάλι, για τρίτη συνεχόμενη χρονία, να μας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές.

Οι Βρετανοί Sinnerboy, έχοντας από το 1996 13 χρόνια ιστορίας, είναι η μακροβιότερη αλλά και η καλύτερη Rory Gallagher tribute band.

Πάντοτε παρόντες σε όλα τα festivals που διεξάγονται προς τιμήν του Rory ανά τον κόσμο, οι Sinnerboy είναι η πρώτη επιλογή του Donal Gallagher (αδελφός του Rory) και κατά τα λεγόμενα του «ζωντανή απόδειξη ότι η μουσική του αδελφού μου ζεί».

Οι ζωντανές παραστάσεις είναι η ειδικότητα των Sinnerboy, τρεις ώρες όπου τα πάντα είναι ενέργεια, πάθος και αλησμόνητα δυνατά τραγούδια ("Tattooed Lady", "Moonchild", "Shadow Play", "Million Miles Away", "Bad Penny" κ.α.) που ερμηνεύονται από τρεις μουσικούς μεγάλου βεληνεκούς και ταλέντου, καθώς πως αλλιώς άλλωστε θα μπορούσε κανείς να αποδώσει τα τραγούδια του Rory...



Οκτώ συναυλίες που θα συγκεντρώσουν τους πολυάριθμους fans του Rory Gallagher, ενός καλλιτέχνη που η Ελλάδα αγάπησε, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις στους παλαιούς αλλά και τους νέους ακροατές που πρόκειται να ανακαλύψουν τη μουσική του...

Greek tour 2009:

Παρασκευή, 20/3: Stone Bar, Πάτρα
Σάββατο, 21/3: Μουσικό Κουτί, Άργος
Κυριακή, 22/3: Αυλαία, Αθήνα
Δευτέρα, 23/3: Blues, Καρδίτσα
Τρίτη, 24/3: Στοά, Ιωάννινα
Παρασκευή, 27/3: Οδός Ονείρων, Καβάλα
Σάββατο, 28/3: Δράμα ή Ξάνθη
Κυριακή, 29/3: Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη

www.sinnerboy.co.uk - www.myspace.com/sinnerboyrory

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET