Οι Mumford & Sons συνεχίζουν να επελαύνουν

16/10/2012 @ 11:36
Οι Λονδρέζοι Mumford & Sons επέστρεψαν στο #1 των βρετανικών album charts με το δεύτερό τους δίσκο "Babel".

Άφησαν πίσω τους στο #3 το "The 2nd Law" των Muse, που τους είχαν ρίξει από την κορυφή την περασμένη εβδομάδα, ενώ άντεξαν και στην πίεση της αρκετά δημοφιλούς Ellie Goulding, η οποία στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ της με τίτλο "Halcyon" σταμάτησε στη θέση #2.

Δύο βδομάδες πριν, όταν το "Babel" κατέκτησε την κορυφή, είχε γίνει το άλμπουμ με τις ταχύτερες πωλήσεις μέσα στη χρονιά, ξεπερνώντας το "Born To Die" της Lana Del Rey και το το "Our Version Of Events" της Emeli Sande. Πλέον, μόλις τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το δεύτερο άλμπουμ των Mumford & Sons «τρύπωσε» στην πρώτη δεκάδα των εμπορικότερων άλμπουμ του 2012. Όπως όλα δείχνουν, η Emeli Sande και το -περσινό- "21" της Adele απέκτησαν έναν εξαιρετικά ζόρικο διεκδικητή για το τελικό #1.



Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο γεγονός στο top-10 του άλμπουμ chart αυτής της εβδομάδας είναι η επίδοση του ηγέτη των ELO και συνιδρυτή των Travelling Wilburys, Jeff Lynne, ο οποίος, όχι απλά «προσγειώθηκε» στο #7 με το νέο του άλμπουμ, "Long Wave", αλλά βρίσκεται στα δέκα πρώτα με δύο συλλογές των ELO (στις θέσεις #8 και #10).

Τέλος, στο #14 βρίσκουμε τους Αυστραλούς νεοψυχεδελικούς rockers Tame Impala, οι οποίοι απέσπασαν πολύ καλές κριτικές με το δεύτερο άλμπουμ τους, "Lonerism", και η φήμη τους ολοένα και μεγαλώνει.
  • SHARE
  • TWEET