Οι Haggard στην Αθήνα για ένα μοναδικό live

26/03/2010 @ 12:06
Τετάρτη 21 Απριλίου 2010, Fuzz Club, Αθήνα



Οι HAGGARD έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 21 Απριλίου για να μας ταξιδέψουν στα μαγευτικά μουσικά τοπία της Era Divina! Οι επικοί Haggard -η επιβλητική 16μελής ορχήστρα από το Μόναχο της Γερμανίας- δημιουργούν ηχητική ατμόσφαιρα που μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο υφαίνοντας μύθους ανθρώπινων αδραγαθημάτων σε παραμυθένιους κόσμους.

Το γκρουπ που καταφέρνει να συνδυάζει folk, κλασική, αναγεννησιακή και μεσαιωνική μουσική, με ξεχωριστό και μοναδικά όμορφο τρόπο, μένοντας πάντα πιστό στο death-metal, θα κατακλύσει κυριολεκτικά την σκηνή του Fuzz Club. Η ποικιλία των οργάνων ατελείωτη... ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο, βιολί, βιόλα, τσέλο, φλάουτο, κλαρινέτο, ντραμς, τύμπανο, όμποε, άρπα...ο χαρακτηριστικός ήχος των βιολιών, του τσέλου και του κλασικού πιάνου μπλέκεται αρμονικά με τα δυνατά μουγκρητά των ντραμς και των κιθάρων, καθιερώνοντας την μοναδικότητα των Haggard στο μουσικό στερέωμα!
Με το τέταρτο πλέον album τους , "Tales Of  Ithiria" παραστράτησαν από τα ιστορικά τους μονοπάτια  και  κατευθύνθηκαν προς τον φανταστικό κόσμο της Ithiria, όπου δεσπόζουν οι αινιγματικοί ήρωες, η αέναη πάλη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, το φως και το σκοτάδι.

Ο εμπνευστής και δημιουργός τους, Assis Nasseri, γνωρίζει πως να δημιουργεί περίπλοκες μελωδίες, ένα μουσικό αμάλγαμα κλασσικών και σκληρών ροκ οργάνων... με φωνητικά που εναλλάσσονται ανάμεσα στα μοχθηρά γρυλίσματα της φωνής του και στις περίτεχνες γυναικείες και αντρικές κλασσικές φωνές, οι Haggard, προκαλούν μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, τον ιδανικό μουσικό καμβά για να μας διηγηθούν συγκλονιστικές, μυθικές ιστορίες με αληθοφανή τρόπο.
Επιστρέφουν στην Ελλάδα, έτοιμοι για να μας οδηγήσουν σε μονοπάτια εντυπωσιακών ήχων, έντονων συναισθημάτων και ωμής βίας. Μια μοναδική βράδια γεμάτη μουσικές εικόνες μας περιμένει την Τετάρτη 21 Απριλίου στο Fuzz club.

Μπείτε και εσείς στα διαμερίσματα του Βασιλιά και επιτρέψτε στον εαυτό σας να μαγευτεί από τις ιστορίες των Haggard!

Line Up:
Asis Nasseri (Guitars, Vocals, Grunts)
Claudio Quarta (Guitars)
Giacomo Astorri (Bass Guitar)
Luz Marsen (Drums)
Su Ehlers (Soprano)
Fiffi Fuhrmann (Tenor)
Ingrid Nietzer (Piano, Cembalo, Church Organ)
Michael Stapf (Violin)
Ally Storch-Hukriede (Violin)
Stephanie Hertz (Viola)
Johannes Schleiermacher (Violoncello)
Patricia Krug (Violoncello)
Ivica Kramheller (Contrabass)
Linda Antonetti (Oboe, Flute)
Andreas Fuchs (Horn)
Michael Schumm (Classical Percussion)

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Τιμή εισιτηρίου: 25€

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr


Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET