H Nuclear Blast ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Comic-Con At Home 2020

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις αποκλειστικές μεταδόσεις της δισκογραφικής στην ειδική φετινή εκδοχή του San Diego Comic Convention

16/07/2020 @ 13:35

Για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της ιστορίας του, το San Diego Comic Convention (SDCC), μια  από τις μεγαλύτερες ετήσιες εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ποπ κουλτούρα, δεν θα διεξαχθεί δια ζώσης.

Η διοργάνωση όμως, αποφάσισε να μην διακόψει την παράδοση ετών και ανακοίνωσε το Comic-Con@Home 2020.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλο τον κόσμο στις εκδηλώσεις και στα αποκλειστικά πάνελ της εκδήλωσης που συγκεντρώνει 13.000 κόσμου κάθε Ιούλιο στο San Diego της Καλιφόρνια.

Η Nuclear Blast, κλείνει φέτος δεκαπέντε χρόνια παρουσίας στο Comic-Con και ανακοινώνει την συμμετοχή της στην ειδικά διαμορφωμένη εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου.

Ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις και τα προϊόντα που θα διαθέτει η δισκογραφική στα πλαίσια της εκδήλωσης.

H Nuclear Blast, θα διαθέτει αποκλειστικά T-Shirt των Slayer και Ghost, καθώς και picture disc του "Clayman 2020" των In Flames, σε εξώφυλλο του επιδραστικού εικαστικού Dirty Donny.

Σε συνεργασία με την Rebellion Republic, οι Amaranthe θα διαθέτουν το "Manifest Comic Book" t-shirt τους, ενώ φέτος, σε ειδικά πάνελ θα παρευρίσκονται ως καλεσμένοι για απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού, οι Andreas Kisser (Sepultura), Suicide Silence, Roger Miret (Agnostic Front), Rob Van Der Loo (Epica), Alex Skolnick (Testament) και οι Amaranthe.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Οι μεταδόσεις των συγκεκριμένων πάνελ, θα γίνουν μέσω του καναλιού της Nuclear Blast στο Twitch.

  • SHARE
  • TWEET