Οι λεπτομέρειες της κυκλοφορίας και το tracklist του "Now What?! Live Tapes" των Deep Purple

Ετοιμάζεται επίσης νέα επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του "Made In Japan"

29/10/2013 @ 11:18
Πριν από λίγο καιρό οι Deep Purple είχαν ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός single για το αφιερωμένο στον Jon Lord "Above And Beyond" και μιας ειδικής έκδοσης του τελευταίου τους άλμπουμ, "Now What?!", με την προσθήκη του ζωντανά ηχογραφημένου "Now What?! Live Tapes".

Όπως έγινε τελικά γνωστό, το "Now What?! Live Tapes" θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Νοεμβρίου μαζί με την νέα, ευρωπαϊκή έκδοση του "Now What?!" σε CD αλλά και μεμονωμένα σε βινύλιο και ψηφιακή μορφή.

Όπως τονίζεται από το συγκρότημα και την δισκογραφική εταιρία, η τιμή του διπλού CD θα είναι χαμηλότερη από αυτήν ενός νέου live άλμπουμ. Μία διαφορετική εκδοχή του πακέτου θα κυκλοφορήσει και στην αμερικάνικη αγορά με το επόμενο έτος.

Όσον αφορά στην κυκλοφορία παλαιότερου υλικού των Deep Purple, την διάθεση στην αγορά του DVD "Perfect Strangers Live" πρόκειται να ακολουθήσει νέα επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του "Made In Japan" συνοδευόμενη από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες θα πρέπει να αναμένονται στο επόμενο διάστημα.

To "Now What?! Live Tapes" ηχογραφήθηκε σε Ρώμη, Μιλάνο, Gaevle (Σουηδία) και Aalborg (Δανία) και περιλαμβάνει τα εξής δώδεκα κομμάτια:

01. Strange Kind Of Woman
02. Hard Loving Man
03. Vincent Price
04. Contact Lost
05. All The Time In The World
06. No One Came
07. Bodyline
08. Perfect Strangers
09. Above And Beyond
10. Lazy
11. Black Night
12. Smoke On The Water

Deep Purple - Now What?! Live Tapes
  • SHARE
  • TWEET