Οι Warlord δίνουν εξηγήσεις στους οπαδούς τους

Αφορμή στάθηκαν τα παράπονα για την ποιότητα του ήχου στο νέο τους DVD

12/06/2015 @ 16:01
Πριν λίγο καιρό οι Warlord κυκλοφόρησαν το CD/DVD "Live in Athens 2013" από τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας.

Εξαιτίας όμως πολλών παραπόνων στα social media πως η τελική μίξη «απομόνωσε» τον φυσικό ήχο του κόσμου, τα μέλη της μπάντας αισθάνθηκαν την ανάγκη να δώσουν τη δική τους θέση.

O Bill Tsamis, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Νιώθω απογοητευμένος από τα πολλά σχόλια και την αρνητική κριτική. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο, και σε όποιον δεν άρεσε, πραγματικά συγγνώμη που δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας. Αποφασίσαμε να χαμηλώσουμε τον ήχο από την αρένα, γιατί απλά πιστέψαμε πως όλοι σας θα θέλατε να ακούσετε τη μουσική. Το κοινό της Αθήνας είναι το πιο φωνακλάδικο, δυνατό και αφοσιωμένο. Απλά, καμιά φορά βγαίνει και εκτός ρυθμού».

Ο Mark Zonder είναι σαφώς πιο… αγριεμένος. «Κάναμε ότι καλύτερο, αλλά αν το βασικό πρόβλημα είναι πως δεν ακούτε τον κόσμο, δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά. Φαντάσου και εμάς, αν υπήρχαν τότε social media, να στέλναμε μηνύματα σε Dio και Blackmore και του λέγαμε τα ίδια! Πείτε μου για τα φωνητικά, την κιθάρα, τα ντραμς, τη σκηνοθεσία. Πηγαίνετε λοιπόν σε ένα μαγαζί με all surround ηχεία, και πείτε στον υπάλληλο πως θέλετε να αγοράσετε ένα και βάλτε μέσα το DVD. Θα ακούσουμε… all around τις φωνές του κόσμου»!
  • SHARE
  • TWEET