Οι Testament απολογούνται για το περιστατικό στην Ινδονησία

Οφειλόταν στη δυσκολία επικοινωνίας λόγω γλώσσας

13/03/2014 @ 11:42
Οι Testament είχαν πρόσφατα μία άσχημη εμπειρία στην Ινδονησία.

Οι Testament με την ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «τα πράγματα στράβωσαν όταν το support συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που ήταν να παρευρεθούν αυτοί. Κάτι τέτοιο συνήθως δεν είναι πρόβλημα γιατί -όπως όλοι ξέρουν- οι rock 'n' roll συναυλίες δεν κρατούν το χρονοδιάγραμμά τους πολλές φορές. Αλλά εν προκειμένω υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα: έπρεπε να προλάβουμε μία πτήση σε λίγες ώρες. [...] Οι διοργανωτές δεν κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς το support συγκρότημα συνέχιζε να παίζει κι εμείς βλέπαμε τον χρόνο του set μας να συρρικνώνεται.»

«Όταν ο τραγουδιστής μας, ο Chuck Billy, προσπάθησε να μιλήσει στην μπάντα και στο κοινό, δεν τον κατάλαβαν. Δυστυχώς, αυτό οδήγησε σε μία μικρή αντιπαράθεση με το συγκρότημα, το οποίο σταμάτησε να παίζει μόνο όταν το crew μας έκλεισε τον εξοπλισμό τους.»

Η ανακοίνωση κατέληγε ότι εν τέλει κανείς δεν ήταν υπαίτιος για μία κατάσταση που εν πολλοίς προέκυψε από την δυσκολία επικοινωνίας, καθώς κανείς από την μεριά των Testament δεν μπορούσε να μιλήσει ινδονησιακά.

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από το κοινό για όλο το ατυχές συμβάν. Επίσης, παρόλο που θα θέλαμε το support συγκρότημα να καταλάβαινε σε πόσο δύσκολη θέση ήμασταν και να μας βοηθούσε, απολογούμαστε και σε αυτούς. Δεν θέλαμε να δείξουμε ασέβεια. Εκ των υστέρων, ίσως θα ήταν καλύτερα να τους αφήναμε να παίξουν και απλά να κόβαμε χρόνο από το δικό μας set.»
  • SHARE
  • TWEET