«Oι Savatage έχουν πρόταση να παίξουν στην Ελλάδα»

Ο Jon Oliva αφήνει κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό μετά το reunion στο Wacken Open Air του 2015

26/12/2014 @ 18:20
Οι Savatage επιστρέφουν μετά από 12 και πλέον χρόνια απουσίας με την εμφάνισή τους στο Wacken Open Air του 2015, και ενώ οι αρχικές δηλώσεις μιλούσαν για reunion… μιας μέρας, τα μέλη της μπάντας πιθανότατα αλλάξουν γνώμη.

Ο τραγουδιστής της μπάντας, απαντώντας σε ρώτηση του Femme Metal Webzine εάν υπάρχουν σχέδια για μερικές ακόμα συναυλίες μετά από αυτή στο φεστιβάλ Wacken, είπε: «Μιλώντας με τον Paul O’ Neil (παραγωγός των Savatage), είπαμε να περιμένουμε να τελειώσει σε δύο εβδομάδες η περιoδεία των Trans Siberian Orchestra και από τα μέσα Ιανουαρίου θα αποφασίσουμε με ηρεμία τις επόμενες κινήσεις μας».

Ο Oliva αποκάλυψε πως ήδη οι Savatage έχουν δεχτεί προτάσεις από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα! «Πρέπει ακόμα να δούμε πως θα πάει η συναυλία μας στο Wacken. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα βγουν αρχικά οι  Trans Siberian Orchestra για 40, 50 λεπτά με την μεγάλη παραγωγή τους και μετά θα ξεκινήσουν οι Savatage με το "Gutter Ballet". Αυτή η συναυλία είναι η μοναδική έως τώρα, αλλά αν όλα πάνε καλά, δεν μπορώ να αποκλείσω κανένα ενδεχόμενο να υπάρξουν 2,3 ακόμα. Λογικά Φεβρουάριο ή Μάρτιο θα υπάρχει μια ανακοίνωση που θα τα λέει όλα»!

Ο ίδιος ο Oliva έχει βάλει ως στόχο να χάσει κιλά μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να καταφέρει να ανταπεξέλθει. Οσο για τους Jon Oliva’s Pain είπε πως έχει ήδη γράψει το 95% του νέου δίσκου και μετά τις γιορτές θα το τελειώσει. «Είναι ένας heavy δίσκος, για αυτό δεν βιάζομαι. Έχω 30 τραγούδια, αλλά θέλω να επιλέξω 12 ή 13 αλλά όλα να είναι τέλεια. Αρχές καλοκαιριού λογικά θα κυκλοφορήσει».
  • SHARE
  • TWEET