Οι Megadeth σχεδιάζουν ήδη τον διάδοχο του "Super Collider"

O Mustaine είναι έτοιμος να παίξει με τον Jason Newsted το "Metal Militia"

25/07/2013 @ 13:21
Φαίνεται ότι ο θάνατος του κιθαρίστα των Slayer, Jeff Hanneman, επηρέασε αρκετά τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα ο ηγέτης των Megadeth, Dave Mustaine.

Σε συνέντευξή του στο 93X Radio, o Mustaine ανέφερε ότι το αμέσως επόμενο βήμα για τους Megadeth είναι να κλείσουν studio, ώστε να δουλέψουν πάνω στο διάδοχο του "Super Collider".

Ο Mustaine δήλωσε σχετικά: «Ξέρεις, η ζωή είναι μικρή. Κανένας δεν γνωρίζει πόσο θα ζήσει. Είδαμε τι συνέβη με τον Jeff Hanneman και θέλω, όσο θα μπορώ, να γράψω όση περισσότερη μουσική γίνεται».

Με μήνυμά του προς τον Jason Newsted στο twitter, o Mustaine δήλωσε έτοιμος να παίξουν μαζί το "Metal Militia" των Metallica, στις κοινές τους εμφανίσεις στα πλαίσια της Gigantour: «Μας λείπεις και είμαι έτοιμος να παίξουμε το "Metal Militia" όταν επιστρέψεις».

Υπενθυμίζουμε ότι οι Newsted αποσύρθηκαν αυτήν την εβδομάδα από την Gigantour, εξαιτίας την άτυπης πνευμονίας που ταλαιπωρεί τον ηγέτη τους ,Jason Newsted, ενώ ο Mustaine και ο Newsted έχουν σχεδιάσει από καιρό να διασκευάσουν ζωντανά κάποιο τραγούδι των Metallica.
  • SHARE
  • TWEET