Οι Megadeth δεν δέχονται τους Newsted ως support σε συναυλίες τους

Θα εμφανίζονταν μαζί σε δύο συναυλίες στην Αυστραλία

06/02/2014 @ 10:49
Μετά την παρανόηση σχετικά με τις ακυρωμένες συναυλίες των Stone Temple Pilots, η διοργάνωση του Αυστραλέζικου φεστιβάλ Soundwave ανάβει και πάλι φωτιές, αυτή τη φορά με την ανακοίνωση απόσυρσης της μπάντας του Jason Newsted από συναυλίες των Megadeth.

Οι Newsted ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν ως support στους Megadeth στις 25 και στις 27 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα όμως με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ, «μετά από υπόδειξη των Megadeth, οι Newsted δεν θα εμφανιστούν μαζί τους και θα αντικατασταθούν από τους Whitechapel».

Κατόπιν ο διοργανωτής του φεστιβάλ άνοιξε διάλογο στο tweeter, διευκρινίζοντας πως οι Whitechapel ήταν επιλογή του Dave Mustaine, ενώ ανέφερε επίσης πως κάτι έχει συμβεί μεταξύ των δύο συγκροτημάτων (πιθανώς μεταξύ των manager ή των ατζέντηδών τους).

Οι δύο διάσημοι μουσικοί (και πρώην μέλη των Metallica) πάντως, δεν θα πρέπει να είχαν κάποιο πρόβλημα το περασμένο καλοκαίρι κατά της διάρκεια της περιοδείας Gigantour, καθώς ο Mustaine είχε δεχθεί να παίξουν μαζί κάποιο τραγούδι των Metallica, ενώ είχαν διασκευάσει και το "Cold Sweat" των Thin Lizzy.
  • SHARE
  • TWEET