Οι KollektivA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Κερδίστε προσκλήσεις!

Σε μια εποχή που έχει χαρακτηριστεί ως η «εποχή των φυλακισμένων συνειδήσεων», οι KollektivA οπλίζονται με... ήχο και στίχο και μας προ(σ)καλούν να νιώσουμε, να προβληματιστούμε, να απελευθερωθούμε

19/02/2014 @ 12:02
Οι KollektivA, μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή τους στο KooKoo Live Music Bar τον περασμένο Δεκέμβριο και λίγο πριν την κυκλοφορία της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο "Η Μπαλάντα Της Φυλακής", απ' όπου το τραγούδι "Δυο Μαθήματα" έχει ήδη ακουστεί και αγαπηθεί, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους με τη φλόγα και το πάθος που τους χαρακτηρίζει, με δύο ακόμη live με χαρακτήρα... απελευθέρωσης, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: την Παρασκευή 21/2 στη σκηνή του KooKoo Live Music Bar στην Αθήνα και την Παρασκευή 28/2 στη σκηνή του Μύλου  Club στη Θεσσαλονίκη.

KollektivA
«Songs Of Freedom»
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου: Αθήνα - KooKoo
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου: Θεσσαλονίκη - Μύλος Club

Με αστείρευτη ενέργεια και επιθετικά αισιόδοξη διάθεση, οι KollektivA αφουγκράζονται την εποχή και μας διοχετεύουν έντονα συναισθήματα, τοποθετώντας το πολιτικό και κοινωνικό τραγούδι στο ροκ ήχο του σήμερα. Με κεντρικό θέμα τα τραγούδια που οδηγούν στην ατομική και κοινωνική απελευθέρωση, προσεγγίζουν αγαπημένους Έλληνες συνθέτες, όπως οι: Μικρούτσικος, Θεοδωράκης, Λοΐζος, Άσιμος και  άλλοι, υιοθετώντας απρόβλεπτες και ίσως αντισυμβατικές ενορχηστρώσεις. Παράλληλα μας χαρίζουν τραγούδια από τα αγαπημένα τους συγκροτήματα (Rage Against The Machine, Massive Attack, U2, System Of A Down...) και τα παρουσιάζουν μέσα από το δικό τους σκληρό και ταυτόχρονα ευαίσθητο ηχητικό πρίσμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συναυλίες μπορείτε να βρείτε στο πρόγραμμα συναυλιών του Rocking.gr.

Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τρεις διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις δύο συναυλίες.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για τις συναυλίες των KollektivA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • SHARE
  • TWEET