Οι «Ισλανδοί κανίβαλοι» απαντούν στον Morrissey

Η άλλη πλευρά του νομίσματος μετά την ακύρωση συναυλίας του Moz

05/02/2015 @ 22:07
Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, ο Morrissey ακύρωσε συναυλία του στο Harpa Concert Hall του Ρέικιαβικ.

Ο λόγος δεν ήταν κανένας άλλος πέρα από το γεγονός ότι δεν ανέχεται να παίζει σε συναυλιακούς χώρους που πουλούν φαγώσιμα που περιέχουν κρέας: «Αγαπώ την Ισλανδία και περίμενα πολύ καιρό για να επιστρέψω, αλλά θα αφήσω τους ιδιοκτήτες του Harpa Concert Hall στην κανιβαλιστική δίψα τους για αίμα και σάρκα»

Η απάντηση δεν άργησε από την άλλη πλευρά. Ο Halldór Guðmundsson του Harpa Concert Hall δήλωσε: «Ποτέ δεν μας ρώτησε κανείς τίποτα. Δεν μου είπε κανείς να πάω να μιλήσω στους ιδιοκτήτες των εστιατορίων σχετικά με το αν θα μπορούν να σερβίρουν κρέας εκείνη τη βραδιά. Δεν είχαμε συμβόλαιο ή κάτι τέτοιο. Η ημερομηνία που μας είχαν προτείνει να παίξει ήταν προς το τέλος του Μαρτίου. Είναι αποκλειστικά δική του απόφαση, αλλά ήταν περίεργο που διαβάσαμε για όλα αυτά στο internet πριν ρωτήσει πρώτα εμάς τους ίδιους.»

Η Lisa Hanson, συνιδιοκτήτρια της εταιρείας των promoters συναυλίων RR, συμφώνησε με τον Guðmundsson: «Ψάχναμε μέρος για να παίξει και θεωρήσαμε πως το Harpa ήταν καλό. Το εστιατόριο εκεί είναι τρεις ορόφους ψηλότερα, στην άλλη άκρη του συναυλιακού χώρου. Δεν είναι δηλαδή ότι θα πουλούσαν χάμπουργκερ απ' έξω. Μας είπε ότι δεν θέλει να παίξει εκεί και του είπαμε «καλά». Ούτως ή άλλως, δεν είχε κλειστεί επίσημα η συναυλία.»
  • SHARE
  • TWEET