Οι Dream Theater παρουσιάζουν «το δώρο της μουσικής»

Πρώτο δείγμα μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ "The Astonishing"

04/12/2015 @ 10:51
Τον επόμενο μήνα αναμένεται, τελικά, η κυκλοφορία του νέου, διπλού concept άλμπουμ "The Astonishing", από τους ηγέτες της progressive metal μουσικής, τους Dream Theater.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια της μπάντας να παρουσιάσει μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας, την οποία επιμελήθηκε ο John Petrucci, ενώ για την ολοκλήρωση του project επιστρατεύτηκαν μια ολόκληρη ορχήστρα, πολλαπλές χορωδίες και διάφορα μη συνηθισμένα μουσικά όργανα. Μάλιστα, την επιμέλεια ανέλαβε ο David Campbell, ένας βετεράνος μαέστρος και ενορχηστρωτής, ο οποίος έχει παρουσιάσει δουλειές στο Broadway και έχει στο παλμαρέ του περισσότερους από 450 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους από συνεργασίες του με τους Rush, τον Paul McCartney και αρκετούς ακόμα.

Μέσα από το Rolling Stone o John Petrucci δίνει τις πρώτες λεπτομέρειες γύρω από το νέο άλμπουμ και η μπάντα δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα μέσα από αυτό, με το τραγούδι "The Gift Of Music". Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Οι Dream Theater θα δώσουν μια σειρά από συναυλίες στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους, παρουσιάζοντας το νέο τους άλμπουμ, χωρίς (φυσικά) η Ελλάδα να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

  • SHARE
  • TWEET