«Oι Black Keys είναι πανέτοιμοι να ξαναπαίξουν»

Ο Dan Auerbach δηλώνει πως ο ντράμερ Patrick Carney αισθάνεται καλά

14/05/2015 @ 16:08
Λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Black Keys στο Rockwave festival, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας της αμερικανικής rock n’ roll μπάντας, Dan Auerbach έκανε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο ΝΜΕ.

«Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις συναυλίες. Ο Patrick αισθάνεται καλά. Κάνει όλη την ώρα αποθεραπεία, είναι σαν μια κανονική δουλειά να προσπαθείς να επανέλθεις από αυτό». Ο  Auerbach δηλώνει πως στενοχωρήθηκε από τις ακυρώσεις των συναυλιών λόγω του τραυματισμού του ντράμερ στον ώμο, αλλά ταυτόχρονα χάρηκε γιατί ήταν να σαν έκανε διακοπές και κέρδισε χρόνο με την οικογένειά του.

Σε ερώτηση αν οι συναυλίες που θα γίνουν θα έχουν λιγότερη «ένταση» λόγω της κατάστασης του Carney, απάντησε: «Όχι, κι αν αυτό ήταν το πρόβλημα δεν θα κάναμε καμία συναυλία». Ο 36χρονος μουσικός (σήμερα έχει γενέθλια) επιβεβαίωσε πως στο τέλος του καλοκαιριού θα κυκλοφορήσει ο νέος σόλο δίσκος του.

«Τον ηχογράφησα πολύ γρήγορα, σε έναν μήνα. Έχει όλα όσα αγαπάω στη μουσική και μπορεί να γίνω και λίγο πιο… περίεργος μουσικά. Φτιάνω κι ένα cartoon video με έναν πιτσιρικά και απλά το διασκεδάζω».

Οι Black Keys επιστρέφουν στη «δράση» στις 28 Μαϊου στην Βαρκελώνη και το φεστιβάλ και δύο μέρες μετά θα είναι στη σκηνή του Rockwave festival.
  • SHARE
  • TWEET