Οδοντίατρος θέλει να κλωνοποιήσει τον John Lennon

...και να τον μεγαλώσει σαν γιό του

11/04/2014 @ 10:29
Ο Καναδός γιατρός Michael Zuk δήλωσε ότι θέλει να κλωνοποιήσει το θρυλικό «σκαθάρι», John Lennon, χρησιμοποιώντας έναν τραπεζίτη του που αγόρασε σε δημοπρασία.

Με τη βοήθεια του εν λόγω δοντιού θα καταφέρει να βρει, λέει, ολόκληρη την ακολουθία του DNA του Lennon.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό Channel 4, ο Zuk δήλωσε ότι «ο κλώνος θα μπορεί να θεωρείται γιός του». Αν του δινόταν εξοπλισμός κλωνοποίησης, ο Zuk θα μεγάλωνε τον Lennon 2 σαν παιδί του και θα τον βοηθούσε να αλλάξει κάποια πράγματα στη συμπεριφορά του.

«Θα εξακολουθούσε να είναι ακριβές αντίγραφό του, αλλά ελπίζω να τον απέτρεπα από το να κάνει τσιγάρα, ναρκωτικά και τέτοια πράγματα. Από την άλλη μεριά, τα μαθήματα κιθάρας δεν κάνουν κακό σε κανέναν, σωστά;»

Ο Δρ. Zuk ελπίζει ο Lennon να κλωνοποιηθεί πάνω από μία φορά. «Αν δουλέψει μία φορά, θα δουλέψει και την επόμενη, δεν έχω δίκιο;»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Rolling Stone που είχε δημοσιευτεί όταν ο τραπεζίτης είχε βγει σε δημοπρασία, το εν λόγω δόντι είναι πολύ εύθραυστο για να του γίνει DNA τεστ ώστε να αποδειχθεί ότι άνηκε όντως στον Lennon. Συνεπώς, στο φανταστικό σενάριο που ο Δρ. Zuk θα αποκτούσε τον εξοπλισμό κλωνοποίησης, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο άνθρωπος που θα προέκυπτε θα ήταν πράγματι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της μουσικής ή κάποιος άλλος ...κοινός θνητός!
  • SHARE
  • TWEET