Ο Johnny Marr (πρώην The Smiths και The Modest Mouse) παρουσιάζει το σόλο ντεμπούτο του

31/10/2012 @ 12:20
Ο Johnny Marr, πρώην κιθαρίστας των The Smiths, ετοιμάζει την κυκλοφορία του πρώτου του solo άλμπουμ, και όπως δήλωσε, δεν θέλει να ανήκει σε καμία μπάντα πλέον.

Το ντεμπούτο του Marr θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, και θα ονομάζεται "The Messenger". Ο κιθαρίστας αποχώρησε από τους Smiths το 1987 και έκτοτε έχει παίξει σε αρκετά συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένων των The Modest Mouse και των The Cribs.

«Δεν ήθελα να είμαι μέλος της μπάντας κάποιου άλλου. Στο παρελθόν δίστασα να προωθήσω τον εαυτό μου, και υπήρξα τυχερός που ήμουν πάντα σε συγκροτήματα με εξαιρετικούς τραγουδιστές, έτσι δεν χρειάστηκε ποτέ. Τώρα όμως πρόκειται για το δικό μου συγκρότημα και στο δικό μου συγκρότημα ο frontman πρέπει να παίζει κιθάρα. Τα κάνω και τα δύο.»

Μιλώντας για τις φήμες που θέλουν τους The Smiths θα επανενώνονται, δήλωσε: «Όλοι φαίνεται να ξέρουν περισσότερα από εμένα πάνω σε αυτό το θέμα. Αυτές οι φήμες είναι σαν ένα άθλημα στο οποίο όλοι παίρνουν μέρος, εκτός από τους ανθρώπους που ήταν μέλη στο συγκρότημα πριν 30 χρόνια. Αλλά να ξέρετε πως δεν θα συμβεί.»
  • SHARE
  • TWEET