Ο James Hetfield σχολιάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας των Metallica με τους Megadeth

11/05/2012 @ 12:36
Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο περιοδικό So What, ο James Hetfield ισχυρίστηκε ότι οι δηλώσεις του Dave Mustaine περί συνεργασίας Metallica και Megadeth δεν έχουν λογική υπόσταση.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Hetfield σχολιάζει και το γεγονός ότι ο Mustaine είχε προσκληθεί το 2009 για την είσοδο των Metallica στο Rock And Roll Hall Of Fame:

«Μάθαμε πολλά από το Rock And Roll Hall Of Fame σχετικά με την ωριμότητα και άλλες αρετές όσον αφορά στα πρώην μέλη ενός συγκροτήματος - ειδικά βλέποντας άλλες μπάντες να ανεβαίνουν εκεί πάνω και να καυγαδίζουν για χαζά πράγματα. Χάνουν την ουσία: υπάρχουν πολλοί οπαδοί που αγάπησαν τα συγκεκριμένα lineup. Γιατί δεν το γιορτάζετε αυτό; Γιατί δεν το αποδέχεστε σαν μέρος της ιστορίας σας; Είναι λυπηρό και εγωιστικό.»

Η συζήτηση έφτασε αναπόφευκτα στον Dave Mustaine:

«Ειδικά με τον Dave και όλους τους αγώνες του... Τον βλέπω πιο υγιή πια. Τον βλέπω λιγότερο πικρόχολο άνθρωπο. Αλλά επίσης βλέπω πολλές δηλώσεις του στον τύπο όπου ισχυρίζεται ότι θέλει να τζαμάρει μαζί μας και να βγάλουμε άλμπουμ. Όλα αυτά δεν έχουν λογική υπόσταση... Τα διαβάζω και λέω στον εαυτό μου: "Για κάτσε. Αυτός είναι ο Dave που υπό μια έννοια θέλαμε να ξεχάσουμε. Ξέρεις, αυτός με το μεγάλο στόμα που δε σταματάει για κανένα λόγο...". Υπάρχει όμως ειλικρίνεια σε αυτά που λέει. Δε σκέφτεται πολύ πριν μιλήσει. Επίσης, όταν λέει τέτοια πράγματα έχει αγνές προθέσεις...»
  • SHARE
  • TWEET