Ο Fred Durst διώχνει τους DJ Lethal και John Otto από τους Limp Bizkit εξαιτίας του lifestyle τους (;)

02/04/2012 @ 14:37
Ο DJ Lethal των Limp Bizkit αποκάλυψε στο twitter του ότι αυτός και ο John Otto έχουν αποξενωθεί από τον τραγουδιστή της μπάντας, Fred Durst και ότι μπορεί σύντομα να αποτελούν παρελθόν.

Ο DJ Lethal πόσταρε: «Μέχρι στιγμής, τα μόνα νέα που έχω ακούσει είναι ότι ο Fred κάνει σχέδια για έναν καινούριο δίσκο των Limp Bizkit στον οποίο δε θα συμμετέχουμε ο John Otto κι εγώ. Εύχομαι τα καλύτερα.

Απ' ό,τι έχω καταλάβει, ο Fred δεν είναι σύμφωνος με τον τρόπο ζωής μας, ο οποίος περιλαμβάνει πολλά πάρτι και διασκέδαση. Δε θέλω να δραματοποιώ την κατάσταση. Είναι άδικο. Προσπάθησα να τον προσεγγίσω και να διορθώσω τα πράγματα, αλλά ο Fred έχει πάρει την απόφασή του. Οι μπάντες διαφωνούν και τσακώνονται συνεχώς. Απλά δεν το καταλαβαίνω...

Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, δυστυχώς. Μου άρεσε πολύ που ήμουν μέλος των Limp. Ήταν η ζωή μου για δεκαπέντε χρόνια. Πολλοί καλοί άνθρωποι και ωραίες στιγμές. Δεν πρόκειται να γκρινιάξω για αυτό, απλά ήθελα να το πω δημόσια γιατί είναι κάτι πολύ στενάχωρο. Και, επίσης, να ενημερώσω τους οπαδούς ότι θα πηγαίνουν σε συναυλία των μισών Limp Bizkit...».
  • SHARE
  • TWEET