Οι Limp Bizkit έχουν ηχογραφήσει 35 κομμάτια για το νέο τους δίσκο

Ο Wes Borland αποκάλυψε τον λόγο της καθυστέρησης του έκτου άλμπουμ της μπάντας

29/06/2021 @ 11:12

Μιλώντας στο podcast του Johnny Christ των Avenged Sevenfold, o Wes Borland αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρο από τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο των Limp Bizkit.

Ο μουσικός αποκάλυψε πως το συγκρότημα έχει ηχογραφήσει 35 ορχηστρικές συνθέσεις για τον διάδοχο του προ δεκαετίας "Gold Cobra", ο οποίος ως γνωστόν θα ονομάζεται "Stampede Of The Disco Elephants":

«Πρέπει να έχουμε προσπαθήσει να ολοκληρώσουμε τον δίσκο επτά φορές τα τελευταία δέκα χρόνια, σε διαφορετικά στούντιο κάθε φορά».

Επιπρόσθετα, ο Borland εξήγησε πως ένα μεγάλο μερίδιο της καθυστέρησης της ολοκλήρωσης του δίσκου επαφίεται στον Fred Durst και το γεγονός πως δεν μένει ικανοποιημένος από τα φωνητικά του:

«Έχουμε ηχογραφήσει 35 κομμάτια και έχει προσθέσει φωνητικά σε όλα, αλλά μετά δεν του άρεσαν και τα πέταξε. Θεωρώ πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου θα διαλέξει ένα σετ τραγουδιών με τα οποία νιώθει άνετα, θα ηχογραφήσει φωνητικά για αυτά και έτσι θα ολοκληρωθεί ο δίσκος. Οπότε ελπίζουμε να συμβεί γρήγορα.

Δεν είμαι επικεφαλής των φωνητικών του Fred. Για να είμαι ειλικρινής έχω τελειώσει πολύ καιρό με τα μέρη μου στο άλμπουμ. Είμαι σίγουρος βέβαια πως θα επιστρέψω για κάτι τελευταίες λεπτομέρειες αλλά μιλάμε για τον Fred Durst. Κατέληξε από το αγαπημένο παιδί όλων στο πιο μισητό.

Διαλυθήκαμε ως μπάντα. Προσπάθησε να βρεί τα πατήματά του πιστεύω σε μερικά από αυτά τα τραγούδια. Είναι τόσο ταλαντούχος, τον αγαπώ σαν αδερφό αλλά δεν αν δεν είναι έτοιμος ακόμη να το κάνει, τότε δεν είναι έτοιμος».

Όσον αφορά τη μουσική κατεύθυνση του δίσκου, ο Borland πρόσθεσε:

«Τα riffs και η μουσική είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που έχω γράψει ως μουσικός πιστεύω. Με ικανοποιεί η κατεύθυνση του δίσκου, και αγαπώ το που πάμε ως μπάντα. Έχω μάλιστα ακούσει μερικά από τα φωνητικά του Durst στα demo και είναι φανταστικά. Δεν έχω λοιπόν καμία αμφιβολία πως όταν ολοκληρωθεί ο δίσκος θα είναι σπουδαίος».

  • SHARE
  • TWEET