Ο τηλεοπτικός "Dexter" θα πρωταγωνιστεί στο νέο θεατρικό project του David Bowie

Ο Michael C Hall θα είναι ο εξωγήινος Thomas Jerome Newton

24/06/2015 @ 21:06
Στο πρόσωπο του Michael C Hall, του κατά συρροήν ηθικολόγου δολοφόνου Dexter της ομώνυμης σειράς, βρέθηκε ο πρωταγωνιστής στο επερχόμενο project "Lazarus" του David Bowie.

Η off-Broadway παραγωγή γράφτηκε από τον Bowie σε συνεργασία με του θεατρικού συγγραφέα Enda Walsh ("Once") και είναι βασισμένη στο sci-fi μυθιστόρημα του Walter Tevis "The Man Who Fell To Earth". Στο ίδιο συγγραφικό έργο του 1963 βασίστηκε και η ταινία του Nic Roeg του 1976 με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Bowie.

Το Billboard αναφέρει ότι ο Michael C. Hall θα παίξει τώρα τον εξωγήινο Thomas Newton στο "Lazarus", που αναμένεται να ξεκινήσει παραστάσεις στις 18 Νοεμβρίου στο Theatre Workshop της Νέας Υόρκης, με επίσημη πρεμιέρα την 7η Δεκεμβρίου.

Στο "Lazarus" θα περιλαμβάνονται νέα τραγούδια του Bowie, καθώς και νέες εκτελέσεις παλαιότερων.

Ο James C. Nicola, καλλιτεχνικός διευθυντής του New York Theater Workshop , δήλωσε ότι το έργο ήταν σε μυστική ανάπτυξη για κάποια χρόνια. Εξήγησε ότι ο Bowie επιδιώκει να κάνει ένα θεατρικό έργο εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα του Tevis και έφερε την ιδέα να Βέλγο διευθυντή Ivo van Hove, ο οποίος στη συνέχεια έκανε την κίνηση με το θέατρο της Νέας Υόρκης.

Εν τω μεταξύ, ο αειθαλής Bowie ανακοίνωσε πρόσφατα λεπτομέρειες για επανέκδοση του υλικού της πενταετίας 1969 – 1973, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

"The Man Who Fell To Earth": πλάνο από την ταινία

"The Man Who Fell To Earth": πλάνο από την ταινία
  • SHARE
  • TWEET