To "Yellow Submarine" των Beatles γίνεται …Lego

H ειδική έκδοση θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου

13/10/2016 @ 12:53

Τα Lego ανακοινώνουν την άφιξη του "Yellow Submarine" των Beatles.

Η συγκεκριμένη έκδοση των γνωστών παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του Νοέμβρη περιλαμβάνοντας μια λεπτομερή κατασκευή του γνωστού …οχήματος των Beatles συνοδευόμενο από τις αντίστοιχες φυσιογνωμίες των John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr.

Το "Yellow Submarine" των Lego συμπεριλαμβάνει μια λειτουργική προπέλα, πηδάλιο και ένα σετ από περισκόπια τα οποία μπορούν να στραφούν σε διαφορετικές γωνίες και θέσεις. Το πιο ενδιαφέρον όμως σημείο του μοντέλου είναι το πάνω κομμάτι του σκαριού το οποίο ανοίγει, αποκαλύπτοντας το πιλοτήριο του υποβρυχίου, στο οποίο υπάρχουν θέσεις για τα 4 μέλη των Beatles.

Ο σχεδιαστής του μοντέλου Kevin Szeto δηλώνει πως άντλησε έμπνευση από τη δουλειά της μπάντας από το Λίβερπουλ: «Σαν ερασιτέχνης μουσικός και συνθέτης υπήρξα πάντα επηρεασμένος από την μουσική των Beatles. H δημιουργία του "Yellow Submarine" είναι ο δικός μου τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στα «σκαθάρια», όπως και μια ευκαιρία να αναδείξω για μια ακόμα φορά το φαινόμενο Beatles, αποτίοντας φόρο τιμής».

Και ολοκληρώνοντας: «Είχα δει την ταινία όταν ήμουν μικρός και από τότε μου είχε κάνει εντύπωση η φαντασία αυτών των καλλιτεχνών. Το "Yellow Submarine" σε μορφή Lego ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα».  
 
Δείτε εδώ ένα promo video του "Yellow Submarine" των Lego.

  • SHARE
  • TWEET