O Siouxsie Sioux επέστρεψε για χάρη του... Hannibal!

Η ιέρεια του post punk τραγουδά ξανά μετά από οκτώ χρόνια

01/09/2015 @ 11:03
Μία από τις κορυφαίες φωνές των 35 τελευταίων χρόνων, η περίφημη Siouxsie Sioux, επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από οκτώ χρόνια σιωπής.

Η 58χρονη ηγέτης των Siouxsie and the Banshees, από τις πλέον εμβληματικές μπάντες του post punk, έγραψε μαζί με τον συνθέτη Brian Reitzell το "Love Crime" για το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς Hannibal. Aκούστε το από εδώ.

Ο δημιουργός της πετυχημένης σειράς, Bryan Fuller, δηλώνει μεγάλος οπαδός, έχοντας παρακολουθήσει τις περισσότερες συναυλίες σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη και μπάντα. «Ο Brian Reitzell, συνθέτης της σειράς, πρότεινε να την αναζητήσουμε. Η ίδια μας είπε πως ο Hannibal την ενέπνευσε να γράψει μετά από καιρό. Ήθελα ένα ερωτικό τραγούδι μεταξύ του Will και του Hannibal (οι πρωταγωνιστές) και εκείνη παρέδωσε ένα σκοτεινό, τύπου James Bond, τραγούδι. Ταίριαξε τέλεια».

Το φοβερό της υπόθεσης είναι, πως ενώ η σειρά ακυρώθηκε μετά από 3 σεζόν, οι παραγωγοί από NBC και Sky, έδωσαν χρήματα για να πληρωθεί η Siouxsie Sioux, δηλώνοντας και αυτοί με τη σειρά τους μεγάλοι οπαδοί!
  • SHARE
  • TWEET