Ο Νικόλας Λεπτός των Arrayan Path νέος τραγουδιστής των Warlord

Οι Warlord δουλεύουν ήδη πάνω στον νέο τους δίσκο

30/09/2013 @ 11:41
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Bill Tsamis στην επίσημη σελίδα των Warlord στο Facebook, νέος frontman της μπάντας θα είναι ο τραγουδιστής των Κυπρίων epic / power metallers Arrayan Path, Νικόλας Λεπτός.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Nέος frontman των Warlord θα είναι ο τραγουδιστής των Arrayan Path, Νικόλας Λεπτός. Παρότι ο Rick Anderson έκανε εκπληκτική δουλειά στο "The Holy Empire" και ο Giles Lavery απέδωσε εξαιρετικά καλά στις συναυλίες των Warlord τον Απρίλιο του 2013, είχα προσέξει τον Νικόλα Λεπτό εδώ και πολύ καιρό για τους εξής λόγους:

(1) Η μουσική στο επόμενο άλμπουμ των Warlord θα βρίσκεται σε ένα βαρύτερο, επικό power metal περιβάλλον και σε αυτό το πλαίσιο η φωνή του Νικόλα θα αναβαθμίσει πλήρως τον ήχο μας. Τα φωνητικά του είναι ιδανικά για το δυναμικό και επικό υλικό που συνθέτω για το επόμενο άλμπουμ των Warlord.

(2) Ο Νικόλας έχει επίσης αποδείξει ότι μπορεί να ερμηνεύσει τέλεια στις συναυλίες το υλικό όλων των τραγουδιστών που είχαν οι Warlord.
Εν συντομία, ο Νικόλας Λεπτός δεν έχει μόνο την ικανότητα να οδηγήσει τους Warlord σε ένα ακόμη περισσότερο επικό μέλλον, αλλά είναι επίσης ικανός να παρουσιάσει το κλασικό υλικό των Warlord στις συναυλίες, προσφέροντας ιδανικές ερμηνείες στη θέση όλων των τραγουδιστών που προηγήθηκαν εκείνου.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μαζί μας τον Νικόλα. Με μία λέξη, είναι ο ιδανικός Damien King, είναι εκείνος που ψάχναμε από το ξεκίνημα των Warlord.

To the swords to the guns ~ William J Tsamis.»

Μέσω της σελίδας του επίσημου fan club των Warlord στο Facebook, Warlord Battle Choir, είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα προς downloading δύο κομμάτια των Warlord τραγουδισμένα από τον Νικόλα Λεπτό.

Ο Νικόλας Λεπτός κυκλοφόρησε φέτος δύο νέους δίσκους: Το "IV: Stigmata" με τους Arrayan Path (τέταρτο της καριέρας τους) και το "Dark Gorgon Rising" με τους Astronomikon.

Το Απρίλιο που μας πέρασε οι Warlord πραγματοποίησαν την επιστροφή τους στη δισκογραφία με το "The Holy Empire" και επισκέφθηκαν για πρώτη φορά την χώρα μας, δίνοντας δύο συναυλίες στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.
  • SHARE
  • TWEET