Ο Michael Gira των Swans προτρέπει στην αγορά φυσικής μορφής μουσικής

Η μπάντα ετοιμάζει νέο δίσκο και προσφέρει live videos

30/04/2015 @ 12:05
Ο ηγέτης των Swans, Michael Gira, κάλεσε τους φίλους της μπάντας, και κυρίως σε όσους την ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια, να προτιμούν τη φυσική μορφή μουσικής.

Σε μήνυμά του ευχαριστεί όσους ακούνε τη μουσική τους και ελπίζει να τους φέρνει χαρά και ευχαρίστηση. «Είμαι ευτυχής που μας ανακαλύψατε μέσω αυτού του μέσου (YouTube). Το θεωρώ ισοδύναμο με την προάκρουση ενός δίσκου στο δισκάδικο τις παλιές μέρες. Βέβαια, αν θέλετε να νιώσετε την εμπειρία της μουσικής στην πληρέστερη μορφή της, θα σας προέτρεπα να αποκτήστε τη φυσική μορφή  κάθε κυκλοφορίας. Μαζί με το artwork, που φτιάχτηκε μαζί με τη μουσική, και υπηρετεί και αυτό ως μια πόρτα στο να νιώσεις το πνευματικό περιεχόμενο της δουλειάς μας, που με τόση αγάπη φέρνουμε σε σένα».

Η μπάντα μάλιστα έδωσε, μέσω του καναλιού της στο YouTube, δύο επίσημα live video. Δείτε το "A Little God in My Hands" από τη φετινή εμφάνισή τους στο Τορόντο από εδώ.
   
Oι Swans ανακοίνωσαν επίσης μέσω Facebook ότι τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν να δουλεύουν για τον επόμενο δίσκο τους. Από εδώ διαβάστε έναν κατατοπιστικό οδηγό της δισκογραφίας τους.
  • SHARE
  • TWEET