Ο Matt Cameron ανακοίνωσε σε ποιά μπάντα θα αφιερωθεί αποκλειστικά την επόμενη χρονιά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και των Pearl Jam και των Soundgarden ανάγκασαν τον drummer να επιλέξει

18/11/2013 @ 19:04
Ανακοίνωση εξέδωσε ο drummer των Soundgarden αλλά και των Pearl Jam, Matt Cameron, στην επίσημη ιστοσελίδα των πρώτων, με την οποία κάνει σαφές πως λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και των δύο συγκροτημάτων αλλά και για οικογενειακούς λόγους θα πρέπει το 2014 να αφιερώσει τις δυνάμεις του μόνο σε ένα από τα δύο συγκροτήματα.

«Κερδισμένοι» της απόφασης του Cameron είναι οι Pearl Jam τελικώς, αλλά όπως ξεκαθάρισε κι ο ίδιος είναι μια προσωρινή απόφαση καθώς παραμένει μέλος των Soundgarden, οι οποίοι πλέον κινούνται να βρουν έναν προσωρινό drummer για τις συναυλίες που έχουν προγραμματίσει μέσα στο 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Matt Cameron:

«Χαίρετε ιππότες της «ηχητικής τραπέζης»,

Θα απέχω από τις συναυλιακές υποχρεώσεις των Soundgarden το 2014 λόγω υποχρεώσεων που έχω με τα αδέρφια μου τους Pearl Jam να προωθήσουμε το "Lightning Bolt" αλλά κι επειδή έχω την επιθυμία να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου στο σπίτι. Προσπαθώ να ισορροπήσω όλες τις πτυχές της πανέμορφης μουσικής μου καριέρας. Αυτό είναι προσωρινό. Παραμένω ακόμα ενεργό μέλος των Soundgarden. Ο Chris, o Ben, ο Kim και εγώ έχουμε ξεκινήσει ήδη διαδικασία να βρούμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη μου για τις επερχόμενες συναυλίες των Soundgarden το 2014.

Σας ευχαριστώ όλους για την ακρόαση και για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Με πολλή αγάπη,

Matt Cameron»

O Matt Cameron είναι από τα ιδρυτικά μέλη των Soundgarden και το 1998, έναν χρόνο μετά τη διάλυσή τους, πήρε τη θέση του Jack Irons στα drums των Pearl Jam. Από το 2010 και μετά που οι Soundgarden επανενώθηκαν ο Cameron παρέμεινε και στα δύο συγκροτήματα.
  • SHARE
  • TWEET