Νέα μπάντα από μέλη των Foo Fighters και Pearl Jam

Ακούστε δύο τραγούδια των Nighttime Boogie Association

14/12/2020 @ 11:56

Ένα νέο συγκρότημα δημιούργησαν οι Taylor Hawkins (Foo Fighters) και Matt Cameron (Pearl Jam, Soundgarden).

Πρόκειται για τους Nighttime Boogie Association, οι οποίοι κυκλοφόρησαν και δύο νέα τραγούδια.

Μπορείτε να ακούσετε τα "Long In The Tooth" και "The Path We're On" εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Οι δύο ντράμερς αποφάσισαν να ιδρύσουν το σχήμα αυτό έπειτα από την από κοινού τους εμφάνιση στην συναυλία "I Am the Highway" προς τιμήν του εκλιπόντα Chris Cornell το 2019.

Το project όμως σημείωσε καθυστέρηση εξαιτίας τόσο των δεσμεύσεων του κάθε μέλους προς τα βασικα τους σχήματα όσο και εξαιτίας της πανδημίας, ενώ κατά τη διάρκεια του lockdown ξεκίνησαν να συνθέτουν τα πρώτα κομμάτια.

Μιλώντας στο Rolling Stone, o Hawkins σχολίασε:

«Όσον αφορά το "Long In The Tooth", o Matt μου έστειλε ένα ντέμο με ένα funky drum machine και κάτι κιθάρες σε στυλ Foghat, οπότε εγώ το πέρασα στον υπολογιστή και κάπως έτσι προέκυψε το κομμάτι.

Το έστειλα στον Matt και μου είπε πως του άρεσε. Τον ρώτησα τότε αν θα παίξει κανονικά τύμπανα στο τραγούδι. Είμαστε ντράμερς σε δύο από τις μεγαλύτερες rock μπάντες στον πλανήτη αυτή την στιγμή και όμως δεν θα έχουμε κανονικά τύμπανα στα τραγούδια. Είναι κάπως ακραίο.

Το κάνουμε για την προσωπική μας διασκέδαση. Εγώ και ο Matt δεν ονειρευόμαστε να αγοράσουμε καμιά έπαυλη από αυτό το σχήμα. Ελπίζουμε στους επόμενους έξι μήνες να έχουμε περισσότερο υλικό».

  • SHARE
  • TWEET