Ο Justin Greaves καταγγέλει την «κλοπή» των Crippled Black Phoenix

Demata και Heilmann επιχειρούν να κατοχυρώσουν ως δικό τους το όνομα της μπάντας

17/12/2014 @ 16:44
Πριν λίγες μέρες, οι Crippled Black Phoenix έδωσαν δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αναγκαστικό νέο line up, καθώς δύο μέλη τους, είχαν αφήσει στα «κρύα του λουτρού» τη μπάντα.

Τελικά, υπήρχε λόγος. Ο ιδρυτής και ιθύνων νους των CBP, Justin Greaves επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Κarl Demata, μέσω της δικής του σελίδα στο Facebook. Αιτία η κίνησή του, μαζί με τον επίσης αποχωρήσαντα Christian Heilmann, να διεκδικήσουν ως δικό τους, το όνομα της μπάντας.

O ίδιος αναφέρει στο μήνυμά του: «Δυστυχώς, αφού πρώτα δεν εμφανίστηκαν στις συναυλίες, οι Κarl Demata και Christian Heilmann έκλεψαν το όνομα της ΔΙΚΗΣ μου μπάντας. Xωρίς να γνωρίζω τίποτα, ο Demata καταχώρησε ως trademark (σήμα κατατεθέν) το όνομα της μπάντας ως δικό του, κλέβοντας ουσιαστικά οτιδήποτε είναι δικαιωματικά δικό μου εδώ και 10 χρόνια. To έχει κάνει τον Δεκέμβριο του 2012. Μόλις κατέβασε και τη σελίδα μας στο Facebook. Έχω πολλούς φίλους που ήδη με βοηθούν»

Ο Justin Greaves στη συνέχεια χαρακτηρίζει πολλές φορές «δειλό», «κλέφτη» και «αλήτη» τον Demata, ο οποίος δεν επιστρέφει τις συνεχείς κλήσεις του. «Θέλω να μιλήσουμε σαν μεγάλοι άνθρωποι. Μέχρι και την αστυνομία έβαλε να με καλέσει, λέγοντας πως τον απειλώ τηλεφωνικά. Απλά του είπα τη γνώμη που έχω πλέον για αυτόν. Νιώθω πως αυτό που έκανε είναι ελλεεινό».

Ο Greaves, ζητά από τους φίλους της μπάντας, οι οποίοι στα μηνύματά τους είναι στο πλευρό του, να μην δίνουν σημασία σε οτιδήποτε δουν κάτω από το όνομα Crippled Black Phoenix, καθώς θα είναι προϊόν κλοπής.
  • SHARE
  • TWEET