Ο Jack White τοποθετεί τον Albert Einstein πάνω από τον Ιησού Χριστό και τους Beatles

Δείτε τον να εμφανίζεται στη θέση τους, και στις εκπομπές των Jimmy Fallon και Conan O'Brien

13/06/2014 @ 10:36
Το "Lazaretto" του Jack White κυκλοφόρησε την Δευτέρα, και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, η επίσημη διάθεση του δίσκου συνδυάστηκε με εμφανίσεις σε εκπομπές και ζωντανές αναμεταδόσεις.

Η αρχή έγινε την Δευτέρα στην εκπομπή "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", όπου αποδόθηκαν ζωντανά τα "Lazaretto" και "Just One Drink" (δείτε τη συνέντευξη εδώ και εδώ), ενώ η συνέχεια δόθηκε την Τρίτη με συναυλία στο Fonda Theater του Hollywood, η οποία αναμεταδίδεται από το NPR.

Στο συγκεκριμένο event, ποικίλες εντυπώσεις προκάλεσε η αναφορά στην μαρκίζα, όχι του ονόματος του White, αλλά των Albert Einstein, Ιησού Χριστού και Beatles, μαζί μάλιστα με τη φράση «επέστρεψαν κατόπιν λαϊκής απαιτήσεως» (back by popular demand).

Οι εξηγήσεις δόθηκαν την Τετάρτη στην τηλεοπτική εκπομπή του Conan O'Brien, όπου ο White μίλησε ακόμη για την τεράστια επιτυχία του "Seven Nation Army" και τα κινητά τηλέφωνα στις συναυλίες, ενώ ερμήνευσε σχεδόν ακουστικά τα "Temporary Ground" και "Alone in My Home".

Η τελευταία «δημόσια» εμφάνιση την εβδομάδας -η οποία περιελάμβανε ζωντανές εκτελέσεις αρκετών τραγουδιών και συνέντευξη- πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στην εκπομπή Kevin & Bean's Breakfast και αναμεταδίδεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET