Ο Dave Lombardo αποκαλύπτει πόσα λεφτά έβγαλε περιοδεύοντας με τους Slayer

«Δεν θα ιδρώνω εγώ για να κάνουν περιποίηση προσώπου οι manager»

13/03/2014 @ 11:37
Ο πρώην drummer των Slayer, Dave Lombardo, με πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι έκανε «ό,τι μπορούσε» για να φτιάξει η κατάσταση με τα υπόλοιπα μέλη, πριν τον απολύσουν, πέρσι.

Ο Lombardo ισχυρίζεται ότι τα περισσότερα λεφτά από τις περιοδείες πήγαιναν στους manager και τους λογιστές και ότι μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό έφτανε στις τσέπες των μουσικών.

«Το 90% των εσόδων των Slayer έφευγαν ως «έξοδα», όπου συμπεριλαμβάνονταν και οι μισθοί για το management. Πρόκειται για εκατομμύρια δολάρια που έχανε το συγκρότημα, αφήνοντας μόνο το 10% ή και λιγότερο για να μοιραστούμε οι τέσσερις μας. Προσπάθησα να ανοίξω τα μάτια στους άλλους. Ο Tom κι εγώ προσλάβαμε επαγγελματίες για να δούμε τι συνέβη. Αλλά εν τέλει μου απαγορεύτηκε η πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα.»

«Από την περιοδεία του 2011 έβγαλα 67.000 δολάρια. Αν κάνεις την διαίρεση με 90 συναυλίες τον χρόνο, 30 το καλοκαίρι, 30 τον χειμώνα και 30 το φθινόπωρο προκύπτει... Είναι αηδιαστικό! Σκοτώνομαι εκεί πάνω παίζοντας drums, ιδρώνοντας, δίνοντας τα πάντα, για να μπορεί κάποιος στο Hollywood Hills να κάνει τα μανικιούρ και την περιποίηση προσώπου του; Συγγνώμη, αλλά δεν θα παίξω γι’ αυτόν. Όχι.»
  • SHARE
  • TWEET