«O Bill Ward αρνήθηκε να παίξει στην τελευταία συναυλία μας»

O Geezer Butler αποκαλύπτει το λόγο του νέου "όχι" - Ward: «Ουδέποτε υπήρξε πρόταση»

26/01/2016 @ 08:41

Ο μπασίστας των Black Sabbath, Geezer Butler αποκάλυψε πως ο αυθεντικός ντράμερ της μπάντας Bill Ward, αρνήθηκε την πρότασή τους να συμμετάσχει στην τελευταία συναυλίας της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους.

«Ήθελε ολόκληρη την περιοδεία ή τίποτα» ήταν τα λόγια του Ward, ο οποίος αποχώρησε το 2012 όταν οι υπόλοιποι είπαν πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες περιοδείας για πολλούς μήνες. «Του είπαμε να έρθει στις 16/9 στο Phoenix να παίξει αλλά δεν θέλει» είπε ο Butler στο Radio.com: «Τον αγαπάμε και τον καταλαβαίνω. Και εγώ δεν θα ήθελα να μου ζητήσουν να παίξω μόνο για μια βραδιά. Είναι κρίμα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα».

Ο Ozzy Osbourne από την πλευρά του δήλωσε πως αν έρθει και βέβαια θα παίξει. «Είναι ευπρόσδεκτος. Δεν θέλω πραγματικά όμως να μιλήσω άλλο για τον Bill Ward. Γιατί κάθε φορά, νευριάζει μαζί μου και αυτή τη στιγμή είμαστε χαλαροί μεταξύ μας».

Upadate: Ο Bill Ward έδωσε τη δική του θέση, η οποία απέχει πολύ από όσα είπε ο Geezer. «Oυδέποτε μου έγινε τέτοια πρόταση. Οσα είπε ο Geezer είναι ανακριβή. Τελευταία φορά που μίλησαν οι μάνατζερ μου με τους δικούς τους, ήταν όταν ανακοινώθηκε η περιοδεία. Δεν ενδιαφέρονταν. Αλλά και αλήθεια να ήταν, δεν θα έπαιζα σε μία μόνο βραδιά, όταν είμαι απόλυτα ικανός να κάνω περιοδεία. Δεν θα δώσω αξία σε όσα υποστηρίζουν και ούτε θέλω να εμφανιστώ σε λίγους οπαδούς μας αντί σε όλους όσους θα έρθουν στις συναυλίες».

  • SHARE
  • TWEET