Nevermore, Annihilator, Sodom, Edguy, Tristania, Iron Maidens και Orion στο March Metal Day '08 - Γνωρίστε τους από κοντά!

29/02/2008 @ 10:09
Το March Metal Day '08 απέχει μόλις μία εβδομάδα (θα διεξαχθεί το Σάββατο, 8 Μαρτίου, στο κτήριο Ξιφασκίας των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού) και το Rocking.gr, όπως και πριν από ένα χρόνο, έχει φροντίσει ώστε οι αναγνώστες του να βρεθούν από κοντά με τα αγαπημένα τους συγκροτήματα.

Τι έχουμε λοιπόν; Meet n' greet με τους: Nevermore, Annihilator, Sodom, Edguy, Tristania, Iron Maidens και Orion.

Εκτός των Iron Maidens και Orion, των οποίων το meet n' greet θα πραγματοποθηθεί την ίδια ώρα, όλα τα υπόλοιπα προαναφερθέντα συγκροτήματα θα φιλοξενήσουν από 2 φίλους του Rocking.gr, για να ανταλλάξουν κουβέντες, να τους υπογράψουν αντικείμενα, να βγουν φωτογραφίες και διάφορα άλλα ωραία.

Θέλεις να συναντήσεις από κοντά κάποιο από τα παραπάνω συγκροτήματα; Στείλε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπεριλαμβάνοντας στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και, φυσικά, το group το οποίο σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις από κοντά.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη, 6 Μαρτίου, και οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ειδοποιηθούν μέχρι το βράδυ της 6ης Μαρτίου.

Σημειώνουμε ότι το Rocking.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να συναντήσετε από κοντά τα αγαπημένα σας συγκροτήματα, εφόσον έχετε ήδη στην κατοχή σας το εισιτήριο εισόδου. Το Rocking.gr δεν παρέχει στους νικητές του διαγωνισμού δωρεάν είσοδο στο festival.
  • SHARE
  • TWEET