Νέο line-up για τους Wastefall

19/02/2013 @ 12:28
Είναι πάντα θλιβερό όταν ένα μέλος της οικογένειας των Wastefall αποχωρεί, αλλά όταν κάτι τέτοιο πραγματοποιείται προς όφελος της μουσικής, τότε φαντάζει αναγκαίο.

Ο Χρήστος Κυρκιλής (πλήκτρα) αποχώρησε από τη μπάντα σε φιλικά κλίμα. Οι Wastefall αποφάσισαν να συνεχίσουν ως κουαρτέτο, καθώς τη σύνθεση και ηχογράφηση των πλήκτρων, στο στούντιο τουλάχιστον, την επωμίστηκε ο καθ’ όλα ικανός Domenik Παπαεμμανουήλ. Πιστεύουμε πως το να μείνουν οι Wastefall κουαρτέτο εξυπηρετεί τη χημεία του συγκροτήματος. Ευχόμαστε στον Χρήστο καλή συνέχεια στις μουσικές αναζητήσεις του.

Καθώς ο Κωστής Παπαλεξόπουλος (τύμπανα) είναι ακόμα αυτοεξόριστος στο Λονδίνο, οι Wastefall αναζήτησαν ένα νέο μέλος πίσω από το drm-kit. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως ο Κωνσταντίνος Γαλιμής (Agnosia, ex-Ravencult) είναι ο νέος drummer των Wastefall. Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και περήφανος να λαμβάνω μέρος σε αυτή τη νέα περίοδο του συγκροτήματος. Ανυπομονώ να ερμηνεύσω τα νέα απίθανα κομμάτια πίσω από το drum-kit».

Τέλος, όπως σας είχαμε υποσχεθεί αναφορικά με τις νέες φωτογραφίες, σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες και το line-up εδώ.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET