Οι Art Of Simplicity ανακοινώνουν καινούργιο line-up και επερχόμενη κυκλοφορία

Το mini LP "When Fables Have A Bitter Taste" θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά

02/05/2014 @ 12:59
Μετά από μια περίοδο σιωπής, οι Art Of Simplicity επιστρέφουν με καινούργιο line-up και ένα mini LP που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Χρήστος Κουνέλης (Disharmony) έχει παραμείινει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, ενώ ο Δημήτρης Κοσκινάς, τραγουδιστής και κιθαρίστας των September Code αντικατέστησε τον Θοδωρή Καλαντζάκο στις κιθάρες, και ο Γιώργος Παγίδας, που παίζει επίσης στους Verbal Delirium και Dryed, αντικατέστησε τον Λουκά Γιαννακίτσα στο μπάσο. Ο Ματθαίος Δακουτρός και ο Νίκος Μοίρας, ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, είναι ενθουσιασμένοι με το καινούριο line-up.

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, "Caught In This Iless Storm", το 2007, οι Art Of Simplicity αμέσως άρχισαν να δουλεύουν καινούργιο υλικό. Διαρκείς αλλαγές στην σύσταση του συγκροτήματος δεν βοήθησαν την κατάσταση. Η οικονομική κρίση επίσης έπαιξε έναν σοβαρό ρόλο, καθώς οι ηχογραφήσεις έγιναν ένα δύσκολο εγχείρημα για πολλούς λόγους, κάποιοι από αυτούς εκτός των ευθυνών του συγκροτήματος. Πλέον οι ηχογραφήσεις και η παραγωγή γίνονται από τον Γιάννη Φασουλάκη (Dryed) στο Uprising Studio, και το συγκρότημα είναι πολύ ευχαριστημένο!

Το mini LP θα ονομάζεται "When Fables Have A Bitter Taste", αναμένεται αργότερα αυτή τη χρονιά και θα περιέχει έξι τραγούδια. Τα "Sweetest Denial" και "For Her Ache", που κυκλοφόρησαν το 2010 από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος θα εμπεριέχονται, ξανά ηχογραφημένα. Στο ακόλουθο link θα βρείτε το καινούργιο κομμάτι "Waiting For The End Of The World".

Art Of Simplicity - "Waiting For The End Of The World"

Useful links:
facebook.com/ArtofSimplicity
twitter.com/aosofficial
myspace.com/artofsimplicity
facebook.com/groups/artofsimplicity
songkick.com/artists/artofsimplicity
tumblr.com/blog/aosofficial
soundcloud.com/art-of-simplicity
powerofprog.com/profile/artofsimplicity
vampirefreaks.com/matthewaos
jumpingfish.gr/matthewaos

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET