Νέο ντοκιμαντέρ για Cobain με παραγωγό την κόρη του

Σκηνοθετημένο από βραβευμένο δημιουργό θα περιέχει και ανέκδοτο μουσικό και οπτικό υλικό

26/11/2014 @ 09:06
Το "Montage Of Heck" όπως θα ονομάζεται, είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ για τον Kurt Cobain, το οποίο θα έχει την έγκριση των πάντων! Οικογένειας, μπάντας, χήρας Courtney.

Σκηνοθετεί ο Brett Morgen (βραβευμένος ντοκιμαντερίστας και σκηνοθέτης ταινιών) και θα προβληθεί από το κανάλι HBO το 2015 –δεν δόθηκε ακριβής ημερομηνία- και η κόρη του Kurt, η 22χρονη σήμερα Frances Bean Cobain είναι η παραγωγός, ενώ θα μιλούν η μητέρα και η αδελφή του.

Ο Morgen, δημιουργός του εξαιρετικού "Crossfire Hurricane" για τους Rolling Stones, είπε πως η ταινία ετοιμάζεται τα 8 τελευταία χρόνια. «Στην αρχή σκέφτηκα πως δεν υπάρχει πλέον πολύ υλικό για τον Kurt το οποίο δεν έχει δει ο κόσμος. Όταν όμως μπήκα στα αρχεία του, βρήκα ένα σωρό άξια πράγματα. Ανακάλυψα πάνω από 200 ώρες από ακυκλοφόρητη μουσική, πίνακες και σχέδια ζωγραφικής, άπειρες ώρες οπτικού υλικού σε βιντεοκασέτα και 4,000 σελίδες δικές του, με οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν ένα πορτρέτο ενός ανθρώπου που σπάνια άφηνε τον εαυτό του ελεύθερο στα media».

Η ταινία ονομάστηκε από ένα από τα mixtapes του Cobain (διάβασε εδώ)
  • SHARE
  • TWEET