Κι άλλος μεγάλος διαγωνισμός: Γνωρίστε από κοντά τους Europe!

25/06/2007 @ 09:22
Σε συνέχεια των διαγωνισμών μας, μέσα από τους οποίους δίνουμε τη δυνατότητα στους αναγνώστες μας να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, ερχόμαστε να ικανοποιήσουμε και τους οπαδούς των Europe, τρεις εκ των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να τους συναντήσουν από κοντά!

Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό; Καταρχήν βρίσκετε την απάντηση στην εξής εύκολη ερώτηση: Ποιο ήταν το όνομα του συγκροτήματος, πριν αυτό γίνει "Europe"; Η απάντηση βρίσκεται, για άλλη μια φορά, σε κείμενο του Rocking.gr.

Έπειτα μας στέλνετε την απάντηση σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), στο contest@rocking.gr, μέχρι και την Τετάρτη, 27 Ιουνίου. Οι τρεις τυχεροί, στους οποίους το Rocking.gr θα δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους Europe, θα ειδοποιηθούν την Πέμπτη, 28 Ιουνίου, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη συνάντηση τους με το συγκρότημα.



Η συνάντηση των τριών τυχερών με τους Europe θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του Rockwave festival, δηλαδή την Παρασκευή 29 Ιουνίου.
  • SHARE
  • TWEET