Νέα video από Devin Townsend Project, Solstafir και Rated X

Lyric video από Devin Townsend Project, video clip από Solstafir και Rated X

08/10/2014 @ 20:26
Ενόψει της κυκλοφορίας στα τέλη του μήνα του νέου, διπλού άλμπουμ "Z²" από τους Devin Townsend Project, δόθηκε στην δημοσιότητα lyric video του "Deathray". Δείτε το εδώ, μέσω του καναλιού της InsideOutMusic στο YouTube.

Εκτός από την κριτική του δίσκου, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βρείτε στις σελίδες του Rocking.gr και την συνέντευξη που παραχώρησε ο Devin Townsend στον Χρήστο Καραδημήτρη.



Ο νέος δίσκος των Sólstafir "Ótta", το οποίον σας παρουσιάσαμε σε αποκλειστικότητα, κυκλοφόρησε πριν από ενάμισι περίπου μήνα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Πλέον, οι Ισλανδοί post-metallers προσφέρουν στους φίλους τους ένα ολοκαίνουριο video clip για το κομμάτι "Lágnætti", μέσω του καναλιού της Season Of Mist στο YouTube.

Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε τόσο την κριτική του νέου δίσκου, όσο και την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο frontman της μπάντας, Aðalbjörn Tryggvason.



Τέσσερις βετεράνοι του hard rock, οι Joe Lynn Turner (Deep Purple, Rainbow), Carmine Appice (Vanilla Fudge), Karl Cochran (Ace Frehley) και Tony Franklin (The Firm, Blue Murder, Whitesnake), ένωσαν τις δυνάμεις τους στους Rated X.

Το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα του ομώνυμου ντεμπούτου της μπάντας, το οποίο κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου, προσφέρεται μέσω του video clip για το κομμάτι "This Is Who I Am".
  • SHARE
  • TWEET