Muse: Ατύχημα ή μέρος του show;

Δείτε τα video του κοινού από την χθεσινοβραδινή πτώση drone στην συναυλία της μπάντας στο Λονδίνο

15/04/2016 @ 14:39

Οι Muse αντιμετώπισαν τεχνικό πρόβλημα που ευτυχώς δεν κατέληξε σε ατύχημα, κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής τους εμφάνισης στην O2 Arena του Λονδίνου.

Η μπάντα ήταν στη μέση της τρίτης συναυλίας της στον συγκεκριμένο χώρο και του τραγουδιού "The Globalist" από το τελευταίο άλμπουμ της, "Drones", όταν ένα φουσκωτό drone με σχήμα αερόπλοιου – το οποίο οι fan συνηθίζουν να αποκαλούν πειραχτικά 'dildrone' – δεν κατάφερε να διασχίσει τον ουρανό της αρένας.

Στα μισά της πορείας του άρχισε να χαμηλώνει απειλητικά προς τα κεφάλια των οπαδών και τότε το προσωπικό προσπάθησε να το κατεβάσει και να το βγάλει εκτός. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σε συναυλία της μπάντας στο Detroit - δείτε το video εδώ.

Δείτε εδώ και εδώ τα ερασιτεχνικά video που τράβηξαν με τα κινητά τους κάποιοι που βρέθηκαν χθες το βράδυ στην O2 Arena και κατέγραψαν το περιστατικό. Ακολουθούν και κάποια από τα σχόλια του κοινού. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες, ενώ ακόμα πολλοί διερωτώνται για το αν πρόκειται για μέρος του show.

 

  • SHARE
  • TWEET