Μπάχαλο με τον δίσκο των Manowar για τον Dio

25/06/2010 @ 00:36
«O Ronnie απλά γνώριζε τον Joey DeMaio, δεν ήταν φίλοι. Μπορούμε να τελειώνουμε με αυτό το θέμα;», δήλωσε η Wendy Dio, εκθέτοντας έτσι τον εκπρόσωπο των Manowar που υποστήριζε δημόσια πως μακροχρόνια φιλία συνέδεε τα μέλη του συγκροτήματος με τον εκλιπόντα σύζυγο της, Ronnie James Dio και για αυτό κυκλοφορούν δίσκο εις μνήμη του.



Παράλληλα με τη δήλωση της, στήριξε και τον David "Rock" Feinstein που πρόσφατα δήλωσε ενοχλημένος, όχι μόνο από ότι οι Manowar συμπεριλαμβάνουν ένα κομμάτι του στο δίσκο, αλλά και από το ότι αρνούνται να στηρίξουν οικονομικώς τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε εις μνήμη του Dio, δωρίζοντας έστω ένα συμβολικό μέρος των εσόδων.

«O Rock Feinstein και ο Ronnie ήταν ξαδέρφια, αγαπούσε ο ένας τον άλλον σαν να ήταν αδέρφια, περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, μιλούσαν στο τηλέφωνο και με SMS όλη την ώρα, οι οικογένειες μας έκαναν διακοπές μαζί. Ο Rock ήταν ένας από τα άτομα που σήκωσαν και μετέφεραν το φέρετρο του Ronnie στην κηδεία», τόνισε η Wendy ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο ποιος ήταν πραγματικός φίλος του Dio και ποιος δεν έχει δικαίωμα να παρουσιάζεται έτσι.

Τέλος, αποκάλυψε το ακριβές χρηματικό ποσό που έχει καταφέρει να συλλέξει ως τώρα ο οργανισμός "Stand Up And Shout Cancer Fund" και το οποίο ξεπερνάει τις $200,000, ενώ τόνισε πως έως τώρα οι πιο γενναιόδωροι καλλιτέχνες ήταν οι Metallica, οι Deep Purple, ο Slash και η Metal Blade Records.
  • SHARE
  • TWEET