Προς επανέκδοση τα άλμπουμ των Black Sabbath με τον Tony Martin

Η ανάρτηση του τραγουδιστή που αφήνει υποσχέσεις

19/01/2022 @ 20:23

Με σημερινή του ανάρτηση, ο Tony Martin προαναγγέλει ουσιαστικά την επανέκδοση των άλμπουμ που κυκλοφόρησε με τους Black Sabbath. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Έλαβα λοιπόν ένα τηλεφώνημα από τον manager του Tony Iommi... Φαίνεται ότι πλέον υπάρχει δισκογραφικό συμβόλαιο για τα άλμπουμ των Black Sabbath της δικής μου περιόδου!!! ...οπότε φαίνεται ότι η επανέκδοσή τους όντως θα πραγματοποιηθεί!!! Μπορεί να υπάρχει πολύς Tony Martin φέτος τριγύρω! Συγνώμη γι' αυτό!»

Ο σπουδαίος Βρετανός ερμηνευτής υπήρξε μέλος του θρυλικού συγκροτήματος από το 1987 μέχρι το 1997, με εξαίρεση το διάστημα της επανένωσης με τον Ronnie James Dio που είχε ως αποτέλεσμα το "Dehumanizer".

Σύμφωνα μάλιστα με λεγόμενα του ιδίου προ ημερών, λίγο έλειψε να μην αντικατασταθεί ουσιαστικά εκείνη την περίοδο, καθώς του ζητήθηκε να τραγουδήσει στα σχετικά demo.

Με τον Martin στο μικρόφωνο, οι Black Sabbath κυκλοφόρησαν τα "The Eternal Idol" (1987), "Headless Cross" (1989), "Tyr" (1990), Cross Purposes (1994) και "Forbidden" (1995).

Εκτός ίσως από το πρώτο, όλα τα υπόλοιπα είναι δυσεύρετα, ειδικά σε βινύλιο, κοστίζοντας στην αγορά των μεταχειρισμένων από αρκετές δεκάδες ευρώ μέχρι και εκατοντάδες, καθώς ουσιαστικά δεν έχουν επανεκδοθεί ποτέ.

  • SHARE
  • TWEET