Morrissey για δήμαρχος Λονδίνου!

Το κόμμα Animal Welfare καλεί τον τραγουδιστή να θέσει υποψηφιότητα

05/03/2016 @ 08:16

Ο Morrissey δέχτηκε πρόταση από το κόμμα Animal Welfare για την προστασία των ζώων, να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Λονδίνου.

Ο τραγουδιστής χρειάζεται 330 υπογραφές για να στηρίξει την πιθανή υποψηφιότητά του, ενώ ήδη πολλά μέλη του κόμματος θεωρούν πως ο "Moz" το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Ο ίδιος υπογράφει ένα κείμενο (που μοιάζει με διακήρυξη υποψηφιότητας) στο True-to-you.net, στο οποίο καλεί τον κόσμο να σταματήσει να φέρεται απάνθρωπα στα ζώα και να δώσει τέλος στα σφαγεία. Επιτέθηκε, ξανά, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σε πολλούς.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα:
«Oι ομάδες που υπάρχουν για την προστασία των ζώων δεν μπορούν να διατηρηθούν μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να υφίστανται. Πρέπει να υπάρχει μια κυβερνητική φωνή ενάντια στην διαβολική και απαρχαιωμένη κοινωνική αδικία προς όλα τα ζώα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόνο και μόνο επειδή τα ζώα αυτά δεν μιλούν αγγλικά».

«Το σφαγείο είναι η συνέχεια του στρατοπέδου συγκέντρωσης των Ναζί, και αν είστε μέρος του πληθυσμού που πίνει γάλα τότε συγχωρείτε κι εσείς τα συστήματα των βασανιστηρίων».

«Δεν υπάρχει ο όρος 'ανθρώπινα βασανιστήρια'. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει, γιατί δεν το δοκιμάζετε;»

«Ο σεφ Jamie Oliver, ο serial-killer των ζώων, είναι παθιασμένος να βάλει κρέας από νεαρές κατσίκες στο γεύμα μας. Θα σκεφτόταν να προσφέρει και ένα από τα παιδιά του για γενική κατανάλωση;»

«Απλά διερεύνησε τις φρικτές επιπτώσεις της παραγωγής κρέατος στο κλίμα μας, στο περιβάλλον, σε δάση, λίμνες, ρυάκια, θάλασσες, τον αέρα και το διάστημα. Zητάμε οι άνθρωποι να σκεφτούν λογικά και με την καρδιά».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση εδώ.

  • SHARE
  • TWEET