Με καρκίνο τελικού σταδίου διαγνώστηκε ο Wilko Johnson των Dr. Feelgood

10/01/2013 @ 11:38

Ο πρώην κιθαρίστας των Dr. Feelgood, Wilko Johnson, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Ο μάνατζέρ του, Robert Hoy, χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του Wilko Johnson στο Facebook για να κάνει την ανακοίνωση χθες, 9 Ιανουαρίου, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως ο μουσικός αποφάσισε να μην αναζητήσει κάποια θεραπεία.

«Με βαθειά λύπη σας ανακοινώνω πως ο Wilko πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας σε τελικό στάδιο. Αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κάποια χημειοθεραπεία. Προς το παρόν έχει ακμαίο ηθικό, δεν πονάει και ελπίζει να απολαύσει τους τελευταίους μήνες που θα είναι ακόμη σε καλή κατάσταση.»

Συνεχίζοντας, ο manager επιβεβαίωσε πως ο Johnson σκοπεύει να παραμείνει ενεργός σαν μουσικός, παρά τον καρκίνο. «Μόλις έφυγε για ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Γυρνώντας, σκοπεύει να ολοκληρώσει ένα νέο CD, να κάνει μία σύντομη περιοδεία στη Γαλλία και μετά αποχαιρετιστήριες συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σκέφτεται επίσης και την κυκλοφορία ενός DVD, που γυρίστηκε στην τελευταία του περιοδεία στην Αγγλία.»

Ο 65χρονος Johnson, έπαιζε κιθάρα με τους Dr Feelgood από το 1971 ως το 1977. Μετά την αποχώρησή του, ο Johnson έπαιξε με τους The Blockheads μέχρι το 1980 και έπειτα κυκλοφόρησε μία σειρά από επιτυχημένα άλμπουμ μαζί με τους The Wilko Johnson Band.

  • SHARE
  • TWEET