Με «άρωμα» Σαντορίνης οι νέοι Bring Me The Horizon

Στα Black Rock studios πραγματοποιήθηκε η ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ

22/07/2015 @ 10:33
Σε συνέντευξη που δημοσίευσε το NME με τους νέους βρετανούς star της metal μουσικής Bring Me The Horizon, αποκαλύφθηκε ο τίτλος του νέου τους άλμπουμ καθώς και το ότι οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στη Σαντορίνη για περίπου δύο μήνες.

Το νέο άλμπουμ της μπάντας θα ονομάζεται "That's The Spirit", θα περιέχει δώδεκα τραγούδια και βρίσκει την μπάντα να συνεχίζει σε ακόμα πιο μελωδική κατεύθυνση.

Για το νέο άλμπουμ προτίμησαν να μην ξοδέψουν λεφτά σε έναν παραγωγό, αλλά ανεπίσημα να αναλάβει αυτό το ρόλο ο Jordan Fish, πληκτράς και το νεότερο μέλος της μπάντας.

Ήθελαν κάτι ξεχωριστό, όμως, για την ηχογράφηση του άλμπουμ και επέλεξαν να ψάξουν στο google για τα «world's most amazing studios» κάτι που τους οδήγησε στη Σαντορίνη και στα Black Rock studios του Κώστα Καλημέρη, διάσημα για το "Black Rock" του Joe Bonamassa και αγαπημένα του παραγωγού Kevin Shirley.

Αντί παραγωγού εκεί προσέλαβαν προσωπικό γυμναστή, πηγαίνοντας για τρέξιμο το πρωί, κάνοντας βόλτες με quad bikes (οι γνωστές ως «γουρούνες»), χαλαρώνοντας σε τοπικά μπαρ και πηγαίνοντας στην παραλία. Μέχρι κι ένα κουτάβι αγόρασε ο τραγουδιστής της μπάντας Oli Sykes, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του Sykes για τα νέα τραγούδια της μπάντας, η μουσική κατεύθυνση που ακολούθησαν οι Bring Me The Horizon αναμένεται πολύ διαφορετική, αναφέροντας καλλιτέχνες όπως οι Jane’s Addiction, οι Panic! At The Disco και οι Interpol, αλλά και τους Radiohead ανάμεσα στις επιρροές.
  • SHARE
  • TWEET